Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Fête roumaine - Un roumain à Paris

Un eveniment deosebit prin compoziția și conceptul propus românilor, francezilor și multinațiunilor din Paris, o după masă artistică într-o viziune contemporană a tinerilor creatori români din Franța și România.  Este vorba de actrița-regizoare Codrina PRICOPOAIA și dansatorul-coregraf Daniel POP.

Cei doi tineri artiști lansează o invitație publicului pentru o după masă plină de surprize și numere artístice de dans, teatru, expoziție pictură și sculptură precum şi o gustare tipic românească. 

Declarație de tandrețe adresată Zilei Naționale a României folosind limbajul artei ca mijloc de comunicare universal, acest eveniment este organizat cu sprijinul incontestabil al Institutului Cultural Român din Paris care se alătură Companiei Azacusca, Universității de Arte din Târgu-Mureș România , Companiei ART12PM și Cavelor Saint Sabin Paris.

Cel din urmă, loc de găzduire al acestui eveniment, oferă atât spectatorilor cât și artiștilor un cadru medieval înscris în piatră și arhitectură unică din secolul XVIII în inima Parisului.

 

 
Tags: