Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Aplicații care ajută pasionații de jocuri de noroc să-și controleze bugetul

Nu este un secret pentru nimeni că arta de a juca în cele mai bune casinouri din România legale în mod responsabil constă în a putea stabili limite. Este adevărat că mulți jucători au dificultăți în această privință, dar vestea bună este că tehnologia poate fi de mare ajutor. (advertorial)

Cât de mult trebuie să cheltuiți, cât de des trebuie să jucați sau când este cel mai bun moment pentru a vă retrage, sunt întrebări la care puteți răspunde prin intermediul a 5 aplicații gratuite pe care vi le vom prezenta mai jos. Toate acestea vă vor ajuta să stabiliți un buget care vă va permite să vă distrați fără să vă pierdeți mințile.

Toate aplicațiile pe care vi le vom prezenta pot fi descărcate pe dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS. Dacă din întâmplare nu aveți un smartphone sau o tabletă și vă faceți probleme în privința faptului că nu sunteți în stare să vă controlați bugetul destinat jocurilor de noroc, încercați să jucați la cele mai bune cazinouri din România. Acestea vă îndeamnă și vă oferă informații despre cum să jucați responsabil.

1) You Need a Budget

Cu siguranță banii pentru jocuri nu sunt ușor de controlat. Conturile bancare, cărțile de credit, conturile de investiții și toate tipurile de cheltuieli pot îngreuna controlarea banilor jucați. De asta aveți nevoie de un buget. Folosind această aplicație puteți să efectuați tranzacții în timp real, să setați bugete pentru orice cheltuieli și să vă monitorizați banii pe termen lung.

Această aplicație poate fi sincronizată cu alte dispozitive în versiunea sa Premium pentru a prelua controlul asupra finanțelor voastre în orice moment. În plus, aceasta are și sfaturi care vă pot ajuta să economisiți mult în prima lună în care o utilizați.

2) Level Money

 „Un GPS financiar”. Cam despre este vorba în cazul Level Money. Această aplicație gratuită se concentrează pe urmărirea obiceiurilor voastre în timp real, în loc să setați un buget tradițional. Verificați telefonul mobil în orice moment pentru a vedea câți bani vă mai rămân, astfel încât să-i cheltuiți în limitele stabilite. Schimbați-vă obiceiurile clasificând tranzacțiile.

3) Wally

Oamenii adoră Wally pentru că este aplicația financiară nr. 1 din 22 de țări, iar revista Forbes a evaluat compania drept una dintre „Top 10 Startup-uri”. Deci, de ce este minunată?

Wally oferă utilizatorilor o „vizualizare la 360 de grade a banilor lor”. Puteți conecta aplicația la conturile voastre și puteți vedea ce cheltuiți (și economisiți) în timp real. Setați bugetele pentru orice categorie doriți și vedeți cum puteți deveni mai proactivi în ceea ce privește banii.

Wally a fost lansată inițial pentru iPhone. Cu toate acestea, și utilizatorii Android pot descărca Wally. În plus, aplicația are același set de funcții. Ambele versiuni sunt complet gratuite.

4) Mint.com – Personal Finance

Cei de la Intuit au muncit din greu la Mint. Ceea ce a fost odată un instrument de bugetare online destul de simplu a devenit unul dintre cele mai populare moduri pentru ca oamenii din întreaga lume să țină evidența banilor acasă și în mișcare. Ideal pentru jucătorii de cazino online.

Mint este compatibil cu sute de bănci diferite și alte instituții financiare, astfel încât să vă puteți conecta conturile fără nicio problemă. Setați bugetul pentru  o lună și începeți să primiți alerte atunci când acesta se apropie de sfârșit. Vedeți cum se schimbă cheltuielile în timp și faceți ajustările necesare.

Mint este disponibil online și prin aplicațiile iOS și Android. În plus, serviciul este complet gratuit.

5) Mvelopes

Dacă banii voștri par să dispară înainte să vă puteți bucura de cele mai interesante jocuri la cele mai bune cazinouri online, Mvelopes vă poate fi de un real ajutor. Serviciul a ajutat încă de la început oamenii să scape de datorii.

Urmăriți-vă orice fel de cheltuieli, de la jocuri de noroc la cafea și nu pierdeți niciodată situația banilor voștri. Puteți conecta până la 4 conturi bancare și puteți utiliza 25 de „plicuri de cheltuieli” pentru a vă controla plățile și achizițiile.

După cum puteți observa, datorită acestor aplicații vă puteți controla foarte ușor cheltuielile. Așadar, nu ezitați să jucați jocuri de noroc. Aceste aplicații vă vor ajuta să jucați în mod responsabil. Succes!

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 
 
Tags: