Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Micul Infern

rod_1_2.jpg

Image source: 
Foto: Cornel Gingărașu

O comedie despre iadul conjugal, așa cum numim, cei mai mulți dintre noi, instituția matrimonială, un spectacol care propune publicului contemporan - pentru care o căsnicie de peste patru decenii poate părea curată utopie -un elogiu al vieții de familie.

 

Un text la fel de actual azi, ca la data scrierii lui, în 1948, prin măiestria construcției și a dialogului, prin hazul și ironia replicilor, Micul Infern este o veritabilă comedie umană. O piesă la care vom afla dacă povara jugului conjugal se suportă mai ușor în trei și dacă micul infern al căsniciei se poate transforma în Paradis.

Spectacolul a avut premiera în octombrie 2013, la Sala Pictură a Teatrului Național "I. L. Caragiale" din București și încă de atunci s-a bucurat de simpatia publicului. De această dată, îl puteți vedea la Sala Mare, vineri, 18 septembrie, de la ora 19:00 și sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11:00.

Din distribuție fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Ilinca Goia/Iuliana Moise, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragoș Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea

„(...)un spectacol sincer, onest, viabil. (...) Cei mai tineri (consumatori îndeobşte de forme şi stilistici noi, chiar excentrice) vor putea descoperi o posibilă formulă de succes dintotdeauna pe scenele româneşti. Ea s-ar traduce cam aşa: o distribuţie pertinentă cu actori iubiţi, o montare discretă, eficientă şi un text în adevărul căruia oricine se poate regăsi, mai devreme sau mai târziu." Răzvana Niță, Port.ro - Familia - cel mai sigur Paradis

18 septembrie, ora 19:00 https://www.mystage.ro/bilete/Micul_infern-77?af=15/#/r=14682
19 septembrie, ora 11:00 https://www.mystage.ro/bilete/Micul_infern-77?af=15/#/r=14685

Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii. În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul.