Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


ONB redeschide portile cu două titluri de referință, „Carmina Burana” și „Bărbierul din Sevilla”

După șase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Națională București redeschide porțile în acest week-end și prezintă publicului spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff și „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, 19 septembrie, începând cu orele 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini. 

Cu dor de operă și balet, de minunata lume a artei lirice, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal. Tuturor iubitorilor de artă ne-au lipsit în aceste luni parfumul scenei Operei Naționale București, căldura și atmosfera pe care o degajă la fiecare emoție muzicală. 

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 19:00, „Ama Deus” va reprezenta pariul nostru muzical pentru o seară de excepție, un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 19:00, veți putea urmări „Carmina Burana” de Carl Orff, iar duminică, 27 septembrie, de la ora 19:00, opera „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă și Balet”.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările autorităților privind distanțarea socială, din cele 915 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 130.  

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.