Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


”Cursa de șoareci” la Teatrul Național București

cursa_de_soareci.jpg

Sursa imaginii: 
Teatrul Național ”I.L.Caragiale” București

Cea mai longevivă piesă a tuturor timpurilor și genurilor, Cursa de șoareci, de Agatha Christie, vă așteaptă să urmăriţi o poveste plină de suspans, ce îmbină umorul negru, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții.

Un irezistibil thriller clasic, ce se desfăşoară într-un decor elegant și atrăgător, realizat de binecunoscuta scenografă Liliana Cenean, şi în ambianţa sonoră imaginată de compozitorul Vlaicu Golcea, perfectă pentru a completa atmosfera şi a susţine tensiunea. Erwin Şimşensohn semnează regia acestei piese.

Cursa de șoareci, al doilea spectacol regizat de Erwin Șimșensohn la TNB, după Memoria apei, este o montare captivantă, cu o distribuție de excepție, replici istețe, umor britanic rafinat și o intrigă palpitantă, al cărei deznodământ pare să se rescrie în mintea fiecăruia dintre noi, pe măsură ce apar noi indicii. Fiecare personaj devine suspect, iar fiecare răsturnare de situație – o lovitură de teatru, în această nouă punere în scenă a uneia dintre cele mai faimoase piese de teatru din lume.

O … Cursă de șoareci în care nimic nu este ceea ce pare şi toată lumea are ceva de ascuns, iar surprizele se dezvăluie la fiecare pas... greșit. Astfel, un idilic decor britanic devine peste noapte locul de desfășurare a unui formidabil policier, în care fiecare gest reprezintă o potențială probă judiciară.

Vă asteptăm pe 26 si 27 septembrie de la ora 19.00, la Sala Mare!