Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dumnezeu se îmbracă de la second hand, din nou în Sala Studio!

În 27 septembrie, Teatrul Național din București vă invită să vedeţi spectacolul Dumnezeu se îmbracă de la second hand, o piesă de Iulian Margu în regia lui Ion Caramitru.

O comedie "de-a râsu-plânsu" în pur stil românesc. O surprinzătoare poveste de familie pe turnanta istoriei, dezvăluită cu fineţe şi umor, în acordurile muzicii lui Chopin. O scurtă istorie a României moderne şi a unui pian fermecat. 

"Unul dintre cele mai bune texte care au apărut în dramaturgia românească în ultimele două decenii", consemna regretata Silvia Kerim, în Formula As.
"Ideea că procesul comunismului poate cuprinde comedii m-a frapat şi m-a făcut curioasă", Ana Blandiana, Observator Cultural.

În distribuţie: Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu şi Diana Dumbravă. 

"Spectacolul e agreabil, cu muzică bună, animat cu scene comice în tristeţea aceasta a unei istorii, de fapt, tragice". Nicolae Prelipceanu, Revista Teatrul azi.

Noile reguli de acces în teatru le găsiţi pe site-ul TNB: https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Biletele se pot procura de la Casa de bilete, precum şi online - https://www.mystage.ro/spectacole/dumnezeu-se-imbraca-de-la-second-hand-103?af=57