Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tendințele actuale - particularitățile manichiurii pentru birou

Fiecare femeie tinde să arate impecabil în orice situație, indiferent dacă este acasă, la birou, în vacanță sau la un eveniment special. Iar o manichiură îngrijită, aleasă corespunzător, este o opțiune perfectă pentru orice ocazie și ținută. (advertorial)

Astăzi îți dezvăluim cele mai potrivite modele de manichiură pentru birou.

Cu toții cunoaștem că stilul de afaceri este destul de pretențios în ceea ce privește detaliile, de aceea necesită a fi completat cu o manichiură discretă și în același timp neutră. În primul rând, o imagine strictă ar trebui să reflecte echilibru și concizie.

Nuanțele naturale de bej și nude, sunt extrem de populare în colecțiile de haine ale multor designeri, fiind o alegere excelentă și pentru executarea modelelor de manichiură în tendințele actuale https://makeup.ro/categorys/23453/. Orice culoare neutră și pastelată- albastru, gri, maro, roz - va fi, de asemenea, potrivită.

Tonurile deschise rămân mereu în vogă, iar dacă vrei să arăți impecabil, încearcă ideile de manichiură albă. Un asemenea accent adăugă prospețime și originalitate imaginii. Gama naturală de culori, aproape imperceptibilă și extrem de grațioasă este potrivită pentru orice imagine și stare de spirit!

Descoperă cele 3 opțiuni clasice  de manichiură pentru birou:

  • French-ul clasic și color

Indiscutabil acest tip de manichiură rămâne un model universal potrivit pentru toate ocaziile vieții. Rafinamentul subtil completează perfect o imagine de afacere și reflectă eleganță. Cu acest tip de unghii nu vei da greș niciodată, fie că îl alegi pentru o întâlnire importantă sau pentru o zi obișnuită. Dacă inițial french-ul promova doar albirea vârfului unghiei, în prezent, manichiura clasică poate fi diversificata într-o paletă largă de culori. Linia de bază poate fi realizată vertical sau în formă de semilună.

 

  • “Geometrie” pe unghii

Pentru a obține cel mai bun rezultat este important să respecți nu doar echilibrul cromatic, dar și să alegi cele mai stilate ornamente, fără a exagera la capitolul dimensiune și intensitate.

Liniile drepte și exacte se integrează perfect în compoziția manichiurii pentru birou. Cu ajutorul unei noi abordări în designul unghiilor, poți obține o manichiură geometrică foarte specială în doar câteva ore. Iar pentru petrecerea corporativă, nu-ți rămâne decât să adaugi puțină strălucire.

 

  • Manichiura roșie

Eleganța unghiilor roșii completează perfect ținuta unei  femei puternice, de aceea reprezintă o opțiune perfectă pentru birou. Însă nu trebuie să exagerezi la capitolul intensitate, optează pentru tonurile clasice și evită ornamentele în exces. Manichiura roșie arată perfect pe unghiile în formă de migdală.

Iar manichiura potrivită pentru birou pe timp de iarnă se va distinge printr-o paletă rece de culori și modele tematice. Unghiile nude cu elemente aurii și argintii arată impecabil și reflecta atmosfera sărbătorilor de iarnă. Aici pot fi integrate și dungile de orice dimensiune, diverse imprimeuri, precum și modele de marmură rece. Alegerea-ți aparține!

 
 
Tags: