Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Aflați avantajele utilizării unei pompe de recirculare

Pentru cei care pun preț pe confort, indiferent că este vorba de un context casnic sau industrial, pompele de circulație ajută ca apa caldă să curgă instant la locul de consum. Ați pățit cu siguranță să așteptați chiar și câteva minute bune pentru ca temperatura apei să devină una optimă și chiar și atunci dacă vreți să faceți o mică modificare spre mai rece sau mai fierbinte, aceasta este mai dificil de reglat. (advertorial)

Shop-einstal.ro aduce în atenția clienților, pompele de recirculare a apei calde pentru un plus de confort și economie.

 

Beneficiile care vin cu instalarea unei astfel de pompe

Într-un context casnic, dacă nu există o astfel de pompă în instalația obișnuită, se va ajunge la un anumit disconfort pentru utilizatorii apei curente. Odată închis robinetul, apa nu mai curge pe conductă și atât apa cât și țeava se răcește. Principalele criterii pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a achiziționa o astfel de pompă, sunt debitul de apă și înălțimea maximă de pompare a acesteia, precum și fricțiunea apei în conducte, în funcție de câte coturi există în circuit.

Un exemplu de pompă este Willo Yonos Para. Aceasta pompă are mai multe trepte de viteză, și un motor EC rezistent la curenți de blocare, cu reglaj electronic al puterii integrat. Este folosit la instalații de încălzire cu apa caldă de toate tipurile și instalațiile de răcire.

Primul avantaj va fi creșterea confortului, deoarece nu mai pierdeți timpul așteptând să se încălzească apa și vă puteți bucura de ea imediat atunci când veți deschide robinetul. Cu acest aspect vine implicit, la pachet și economia apei, iar facturile vor fi de asemenea reduse. Acest tip de pompă este ușor de instalat și de folosit și are clasa energetica A. Apa caldă fiind recirculată în instalație, va face centrala să nu mai pornească la fel de des.

Dacă este vorba de încălzirea unei clădiri, un circuit de încălzire care dispune de o pompa de recirculare este folosită pentru a împinge apa prin conductele ample, folosind caloriferele sau încălzirea prin pardoseala pentru a asigura căldura încăperilor. În astfel de cazuri, aveți nevoie de părerea unui specialist pentru a alege o pompa potrivită, atât din punct de vedere al mărimii cât și al puterii. Rolul unei astfel de pompe este de a recircula apa constant în acest circuit astfel încât țeava și lichidul să rămână continuu calde pe întreaga suprafață a clădirii.

 

Cum este construită o pompă de recirculare

Arborele motorului este special construit pentru a avea o viață îndelungată fiind protejat de coroziuni. Au o structură solidă, nu este nevoie de protecție la suprasarcină, este flexibilă și are o funcționare silențioasă, un consum redus de energie electrică, este rezistent atât în fața timpului cât și al deteriorării.

Aceste pompe de recirculare a apei regăsite în cadrul magazinului online shop-einstal.ro, se găsesc într-o gama variată de opțiuni, atât din punct de vedere al materialelor folosite pentru construcția lor, cât și al funcționarii.

Acestea se bazează pe tehnologii de ultima oră, design-ul acestora combinând atât eficiența și nivelul redus al zgomotului, totul la prețuri accesibile. În comparație cu o pompă standard, economiile la electricitate sunt în acest caz de până la 90%.

Aceste pompe sunt robuste, au o durabilitate îndelungată, sunt compacte și silențioase, eficiente și economice, fapt ce se va vedea în facturile lunare. Fiecare pompă de recirculare include reglarea opțională a temperaturii și carcasa de izolare termică. Fie că e vorba de propria locuință sau o clădire cu mai multe locuințe, pompele de recirculare elimină disconfortul creat din așteptarea încălzirii apei.

În plus, aceste pompe vă protejează de bacteriile din apa menajeră, datorită filtrelor încorporate. Instalația acesteia va deveni una din cele mai bune decizii luate, având în vedere numeroasele beneficii financiare ce vin odată cu instalarea aceasteia.

 

Pentru mai multe informații puteți contacta reprezentanții companiei la aceste date de contact:

0766261389

0786124777

0766261392

 

[email protected]

 
 
Tags: