Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Platforma Digital Clinics are grijă de sănătatea ta - 50% reducere la consultații pentru pacienții care au avut COVID-19

Platforma de telemedicină Digital Clinics vine în sprijinul pacienților care au trecut prin experiența COVID-19 și le oferă o reducere de 50%, pe tot parcursul lunii martie, la orice consultație acordată de specialiștii din platforma noastră.

Cei care doresc să primească un sfat medical avizat, în cadrul unei consultații online trebuie să-și facă un cont pe platforma www.digital-clinics și sa încarce în cont un document care să justifice că au fost diagnosticați cu COVID-19 (de exemplu: rezultatul pozitiv al unui test de depistare COVID-19, concediu medical, bilet de externare din spital, rețetă de la medicul de familie). După verificarea documentelor, pacienții vor primi un voucher si vor beneficia de 50% reducere din prețul consultației la orice medic înscris în platforma Digital Clinics.

 

Pacienții își pot programa o consultație la medici din România, dar și din străinătate, specializați în medicină generală, medicină de familie, gastroenterologie, diabet și nutriție, cardiologie, ORL, pediatrie sau psihologie.

 

Studiile internaționale de specialitate au demonstrat faptul că vindecarea după COVID-19 nu înseamnă automat și revenirea la forma fizică și psihică de dinainte de îmbolnăvire. „COVID-ul lung” afectează un număr de pacienți, cele mai frecvente sechele după dispariția virusului SARS-CoV-2 din organism fiind starea de oboseală, tulburări motorii, neurologice, probleme de respirație, dificultatea de a face efort fizic, iar în unele cazuri chiar imposibilitatea reluării activităților profesionale.

 

Medicii sunt de părere că un pacient care a suferit de COVID-19 trebuie să-și facă, după vindecare, un set de controale și analize care să determine cu exactitate sechelele bolii. Pacienții cu boli cronice și comorbidități precum diabetul, obezitatea sau bolile cardiovasculare sunt sfătuiți, de asemenea, să acorde o importanță deosebită acestor investigații și să ceară sfatul unui specialist dacă observă schimbări, chiar și minore, ale stării de sănătate.

Ne găsiți și pe www.digital-clinics.com  și pe Facebook, https://www.facebook.com/telemedicine.digital.clinics

Pentru mai multe detalii, vă rugăm sa ne contactați la

Tel:         0759 033 266

Email:    [email protected]