Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ce-a de-a XV-a ediție a Premiilor CCIFER premiază excelența și capacitatea de tranformare organizațională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România lansează o ediție aniversară a Premiilor CCIFER, la împlinirea a 25 de ani de la înființare.

De cincisprezece ani, comunitatea de afaceri franco-română a acordat Premiile CCIFER ca semn de apreciere pentru antreprenoriat, inovație tehnologică și responsabilitate socială.
În 2021, premiile CCIFER vor evidenția excelența, dar și capacitatea de transformare organizațională pentru a anticipa mai bine viitorul. Cele trei categorii din acest an sunt:
 
Premiu IMM : reziliență și agilitate
 
Premiu pentru inovație : să ne imaginăm 2050!
 
Premiu CSR : dezvoltare durabilă
 
Apelul pentru proiecte se desfășoară în perioada 19 iulie - 31 august 2021. Pentru a participa, candidații își pot depune cererile până pe 31 august 2021, la ora 18:00, la adresa [email protected].
 
Pentru a consulta regulamentul concursului și a descărca dosarul de candidatură, vă invităm să accesați acest link.
 
Decernarea Premiilor CCIFER 2021 se va face în cadrul Galei aniversare CCIFER, pe 25 septembrie. Evenimentul va avea loc la Ateneul Român. 
 
Juriul Premiilor CCIFER 2021:
 
Președintele juriului : Julien Munch, CEO Carrefour Romania 
 
Membrii juriului:
Maria Chiriloaia, Responsabil misiune educație & training CCIFER 
Adela Jansen, Partner Druid AI
Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Société Générale
Cecilia Tudor, Managing Director Renault South Eastern Europe
Clubul Francofon de Afaceri din Timișoara (în curs de confirmare)
 
În total, peste 50 de proiecte din comunitatea de afaceri franco-română au fost premiate în cadrul Galei anuale CCIFER, realizate atât de companii membre, cât și nemembre CCIFER.
 
Throwback - laureații edițiilor 2019 și 2020 ai Premiilor CCIFER:
 
Despre CCIFER
 
O comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) este un lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. CCIFER reunește peste 550 de companii franceze și române, a căror cifră de afaceri însumează 18 Mld de euro și care au creat peste 125.000 de locuri de muncă directe. Companiile membre sunt lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală. CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice.