Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Radu Gheorghe şi al său Ucenicul Vrăjitor, pe scena mare, la TNB!

ucenicul_vrajitor.3apr.tnb_.jpg

Sursa imaginii: 
Florin Ghioca

Începând cu data de 3 aprilie 2022, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București vă invită la Ucenicul vrăjitor, spectacol de divertisment muzical și teatral, cu actorul Radu Gheorghe în postura de dirijor al Orchestrei simfonice și al Corului Filarmonicii din Ploiești. Coordonator muzical - Tiberiu Dragoș Oprea.

UCENICUL VRĂJITOR, unul din titlurile de glorie din cariera îndrăgitului actor RADU GHEORGHE, care i-a încântat pe iubitorii genului începând din 1987, vreme de mai mulţi ani, revine, pentru o nouă generație de spectatori, pe scena cea mare, la Sala „Ion Caramitru”, într-o colaborare cu Orchestra simfonică a Filarmonicii Ploieşti şi Corul Filarmonicii Ploieşti.

Spectacol ce îmbină muzica clasică și umorul sub bagheta magică a lui Radu Gheorghe, Ucenicul vrăjitor este nu numai un divertisment simfonic de bună calitate, ci și ocazia perfectă de a ne decupla de la realitățile pe care le trăim și de a ne lăsa vrăjiți cu iluzia unei lumi mai bune și mai frumoase.

La graniţa dintre măiestria actorului şi cea a muzicianului, la confluenţa artelor, Ucenicul vrăjitor se dovedeşte un spectacol pentru toate vârstele, a cărui tinereţe şi prospeţime au rămas neatinse de trecerea anilor. Caracterul interactiv va surprinde plăcut spectatorii.

Spectacolul face parte din Programul tnb.edu – Educație prin teatru.

Biletele pot fi procurate atât de la Casa de bilete a Teatrului Naţional, cât şi online, de pe platforma www.mystage.ro.