Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


START pentru înscrierile în ediţia 2023 a Competiţiei Votat Produsul Anului® România

poze_trofee_2022.jpg

Sursa imaginii: 
Votat Produsul Anului

Aflată la a 14-a editie in România, competiția Votat Produsul Anului® 2023 premiază inovația în diverse sectoare precum: bunuri de larg consum, sectorul bancar, asigurări, pharma, electrocasnice, bricolaj și desemnează câștigătorii pe baza celui mai mare studiu realizat pe consumatorii români (eșantion de minim 4000 persoane).

Brandurile se pot înscrie în ediţia Votat Produsul Anului® 2023 cu inovaţii lansate pe piaţa românească după 1 septembrie 2021.

Produsele care primesc validarea unui Comitet Etic, vor intra în studiul de piață și vor fi evaluate de consumatorii români pe baza a trei criterii: inovație, atractivitate și intenție de cumpărare. 

Produsele câștigătoare au dreptul de a folosi logo-ul Votat Produsul Anului® 2023, timp de un an de zile, începând cu luna mai 2023, în toate materialele de comunicare ale produsului, precum și pe ambalaj.

‘’Inovația este un motor de creștere al business-urilor și un parametru al evoluției iar competiția Votat Produsul Anului® susține an de an acest demers și îl încurajează. Astfel, tipul categoriilor și al produselor prezente în competiție se diversifică în mod constant, fiind o oglindă a nevoilor consumatorilor, ce au fost transpuse de branduri în produse noi, inovatoare.  Începând cu această lună, înscrierile pentru editia 2023 sunt deschise și sunt asteptate și invitate să se înscrie în această competitie toate acele produse care doresc să primească recunoașterea consumatorilor’’, a declarat Mihaela Păduraru, Country Manager Votat Produsul Anului® România.

Despre câștigătorii ediției 2022 a competiției în România, puteti găsi detalii pe:

https://produsulanului.com/castigatori/castigatorii-din-2022/

 

Despre Votat Produsul Anului®

Votat Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. În România, marca “Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008 şi este reprezentată de către compania POY Bucharest SRL. Studiul va fi efectuat de compania de research specializată, EXACT Business Solutions și va avea loc în perioada martie - aprilie 2023 iar câștigătorii vor fi desemnați în luna mai 2023.

Pentru înscrieri și detalii: [email protected]