Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Expoziţie: Use at your own risk

Între 6 și 29 Martie, AVmotional organizează evenimentul Use At Your Own Risk. Acesta include o expoziție de artă interactivă, o serie de prezentări și performance-uri de artă new media, precum și o întâlnire între studenții facultăților din București și profesori de la programul de masterat Interface Cultures din Linz. 

Use At Your Own Risk este o expoziție de artă interactivă compusă din lucrări participante în 2013 la festivalul Ars Electronica și prezentată pentru prima oară în România. 

Toate proiectele au fost dezvoltate ca parte din programul de masterat Interface Culture Lab din cadrul Universității de Arta și Design din Linz. Expoziția conține 14 proiecte diferite ale unor artiști care sunt din sau lucrează în Austria. Acestea sunt realizate în medii diferite, de la artă multimedia și audio-video până la food art performance.
Expoziția este organizată de asociația AVmotional, București și Interface Culture Lab, Linz, cu suportul Universității de Artă și Design din Linz, Ars Electronica Center, Linz și Forumului Cultural Austriac, București.
Artiști: Cesar Escudero Andaluz (ES), Davide Bevilacqua (IT), Alberto Boem (IT), Alessio Chierico (IT), Chiara Esposito (IT), Rosemary Lee (US), Jaak Kaevats (EE), Mihaela Kavdanska (BG), Veronika Krenn (AT) & Vesela Mihaylova (BG), Oliver Kellow (AU), Nina Mengin (AT), Ivan Petkov (BG), Marie Polakova (CZ) & Veselina Dashinova (BG/UK) & Jan Spurny (CZ), Maša Jazbec (SI), Ioan Cernei (RO), Fabrizio Lamoncha (ES).

OPENING PARTY cu Disco Sigaretta

Joi, 6 Martie, ora 22.30, Club CONTROL / Intrare libera

AVmotional este o platformă culturală inter-disciplinară de susținere și promovare a artiștilor și producțiilor din domeniul artei audio-vizuale, multimedia și interactive.

Tags: