Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tradiții de Paște la Teatrul Masca

Teatrul Masca vă invită Joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 ( Militari) la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

„De nouă ani sărbătorim împreună Paștele, evenimentul fundamental al creștinismului, cu semnificațiile și farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la tradiții ori de câte ori avem ocazia și că este momentul în care avem nevoie să fim împreună și să ne bucurăm din plin de frumusețea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o tradiție printre locuitorii cartierului. Împreună ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici incondeiaza ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru.  

În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paște și a vopsirii acestora (mormântul purtător de viața al lui Iisus Hristos care s-a deschis la Învierea Sa), precum și legendele legate de aceasta mare sărbătoare a creștinătății.  

Intrarea la eveniment este liberă.

Detalii pe www.masca.ro.

Eveniment organizat de: Teatrul Masca

Cu sprijinul: Cora Lujerului