Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Surprize plăcute în întâmpinarea sărbătorilor pascale la Galeria Comercială Militari

Pentru cei mici și cei mari, Galeria Comercială Militari a pregătit vineri, 18 aprilie și sâmbătă, 19 aprilie, câteva surprize. Rilă Iepurilă cel Poznaș va trata clienții aflați la cumpărături în Galeria Comercială cu ouă de ciocolată atât vineri, 18 aprilie, între orele 11:00 – 15:00, cât și sâmbătă, 19 aprilie, între orele 10:00 – 14:00. 

Cu această ocazie cei mici sunt așteptați la atelierele de desen Un Paște Colorat, unde Iepurilă așteaptă să fie colorat după imaginația fiecărui copil.

Bineînțeles, din programul artistic nu lipsește pictura pe ouă. Copiii vor fi inițiați în tainele picturii de către artistul plastic Ile Ștefi (Ileana Ştefănescu), care a studiat Ştiinţa şi Ingineria Materialelor Metalice. Sub îndrumarea profesorului Florin Ciubotaru a devenit licenţiată în pictură, în anul 2008, la Universitatea Naţională de Artă din București, de atunci participând la o serie de Bienale şi Saloane atât în Bucureşti cât şi în ţară. Fiind atrasă de mişcarea ecologistă îşi propune să “salveze” o serie de materiale precum ţesătura (blugul, tricotul, inul), celuloza (ziarele tocate), fierul (discuri de frână, roţi, etc.) şi să le reintroducă în viaţa cotidiană prin obiectul de artă. La atelier, copiii pot fi înscriși gratuit de către părinți direct la centrul de activități sau prin e-mail la [email protected].

„La fiecare eveniment important pentru Galeria Comercială Militari, pe lângă experiența de shopping, încercăm să aducem cumpărătorilor și evenimente pentru întreaga familie – așa cum este cazul evenimentelor dedicate sărbătorilor pascale. Galeria Comercială Militari este un loc în care să găseşti branduri din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, și mai mult decât atât, găsești și zone dedicate acţiunilor socio-culturale. Centrul nostru comercial are o importanță aparte pentru piața de retail din București fiind primul de acest gen deschis și ne dorim să răsplătim clienții fideli precum și pe cei noi prin acțiuni continue menite să aducă bucurii la fiecare sesiune de cumpărături.”, a declarat Florentina Mitricoaia, reprezentant al Jones Lang LaSalles Services, compania care asigură serviciile de property management ale Galeriei Comerciale Carrefour Militari.

Programul magazinelor din Galeria Comercială Militari pentru perioada sărbătorilor pascale este următorul: 01.04.2014 – 18.04.2014, program normal, de la 09:00-21:30, în data de 19 aprilie magazinele vor fi deschise de la 09:00 până la orele 18:00, urmând ca pe data de 20 aprilie galeria să fie închisă.  Din 21 aprilie, galeria comercială revine la programul normal de la ora 09:00-21:30. Orarul hypermarketului Carrefour Militari pentru perioada 16 - 18 Aprilie 2014 este de la ora 08:00 până la orele 24:00, urmând ca hypermarketul să fie deschis în data de 19 aprilie de la ora 08:00 până la orele 19:00. În data de 20 aprilie, hypermarketul Carrefour va fi închis.

Galeria are o suprafaţă de 3.634 metri pătraţi, iar aceasta este proprietatea Pradera Central European Fund, funcţională încă din 2001, când Galeria Comercială Militari / Carrefour Militari a devenit primul proiect de retail în piața de hipermaket deschis în România. Printre chiriașii centrului comercial bucureștean se numără încă de la deschidere retaileri internaţionali şi naţionali printre care Leonardo, Altex, Sensiblu, BRD, Germanos, Vodafone, McDonald’s, ulterior acestora alăturându-se branduri precum Orange, Secuiana, SpringTime, Champion și mulți alții, lista serviciilor oferite cumpărătorilor fiind completată cel mai recent prin deschiderea unui centru de frumusețe, casă de schimb valutar și a unui pet store.

Echipa Galeriei folosește experiența în organizarea evenimentelor pentru toate vârstele, punând accent pe acțiunile dedicate petrecerii timpului în familie, cu jocuri pentru copii,

precum cele organizate în scop social, ca de exemplu acțiunea Edulier pentru proiectul lor destinat copiilor din Corbeanca sau cu Asociaţia pentru Recuperarea Copiilor cu Autism din România, dorind să susțină astfel de proiecte și pe viitor. 

 
 
Tags: