Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Roșu la semafor? Verde la cărți!

2014 este an aniversar pentru Litera, iar 3 mai este data exactă la care editura împlinește 25 de ani de existență. Vom sărbători această zi specială prin campania Roșu la semafor? Verde la cărți!; pe 3 mai, dacă te afli în intersecție la volanul mașinii tale, poți avea parte de o surpriză frumoasă: o carte cadou. Primește-o și bucură-te de lectura ei, este modul nostru de a ne cinsti cititorii, la aniversare!

Campania Roșu la semafor? Verde la cărți se va desfășura sâmbătă,  3 mai a.c., în intervalul orar 11:00 – 18:00, în principalele intersecții ale celor mai importante 25 de orașe din țară. Vom oferi cărți în fiecare oraș, iar volumele alese fac parte din colecțiile consacrate ale editurii: Biblioteca pentru toți, Bestseller internațional, Biografii, Biblioteca pentru toți copiii, IQ230, Thriller.

3 mai este o zi specială pentru Litera și am ales să o sărbătorim în stradă. De ce în intersecții și de ce conducători auto? Deoarece avem ambiția ca, anul acesta, să ajungem în toate locurile unde credem noi că ar putea fi bine primită cartea: am fost în școli, grădinițe, licee, săli de spectacole, am ieșit cu cărțile în plină stradă… Așadar, sâmbătă nu vă grăbiți să traversați intersecția, căci roșu la semafor poate însemna verde la cărți. La cărți Litera. Marin Vidrașcu, director executiv

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți!

590