Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Forbes România recrutează participanți pentru Forbes Summer School

Forbes România lansează prima ediție Forbes Summer School, care are loc în intervalul 22-27 iunie 2014, la Poiana Brașov.

Pe parcursul unei săptămâni de training intensiv, participanții Forbes Summer School parcurg cei zece pași către succes, care le vor îmbunătăți atât abilitățile  manageriale, cât și cele de leadership.

În plus, Forbes Summer School le va răspunde la întrebările: “Care este secretul pitchului perfect?” și “Cum mă pot vinde mai bine unui angajator, unui client sau unui investitor?”. Participanții își vor îmbunătăți și abilitățile de networking, de vânzări și de negociere, esențiale indiferent de domeniul în care activează, și vor primi sfaturi pentru găsirea echilibrului dintre muncă și viața personală. Nu în ultimul rând, participanții vor învăța care sunt beneficiile ieșirii din zona de confort, apoi vor lucra la definirea și construirea unui brand personal puternic, esențial oricărui manager de succes.

Forbes Summer School va aduce în fața participanților și o serie de modele puternice, oameni de afaceri, antreprenori și CEOs, care își vor împărtăși experiența de business și le vor oferi lecții valoroase tinerilor participanți. Printre aceștia se numără Peter Barta (CEO, Post Privatization Foundation), Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV), Sergiu Neguț (CEO, Mindit),  Bogdan Grigore (Apple Certified Sales Trainer și Managing Partner, Improvizatie.ro), Simona Nicolaescu (Managing Partner, Dynamic Human Resources) și Paul Olteanu (Public Communication & Personal Branding Trainer).

Taxa de participare pentru reprezentanți ai companiilor (corporate incentive package) este de 500 EURO (TVA inclus) și include acomodarea participanților și accesul la workshop-uri și la sesiunile de training.

Pentru detalii și înscrieri : Paula Csatlos | [email protected] | +40 744609171

Pentru mai multe informații despre opțiunile corporate și posibilitatea acordării de burse corporate în cadrul Forbes Summer School : Cezar Burlan | [email protected] | +40 724364838