Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


CD-ul "Actorii cântă" poate fi găsit la toate centrele de difuzare a presei din ţară

CD-ul “Actorii cântă” – a cărui lansare a avut loc luna trecută la Magazinul Muzica din Bucureşti – va fi pe piaţă din 17 iunie, cu ziarul Libertatea, la toate centrele de difuzare a presei din ţară. 

Un CD surpriză, cu melodii special alese şi interpretate de unii dintre cei mai îndrăgiţi actori – Emilia Popescu, Marius Manole, Maria Buză, Mihai Bisericanu, Marius Bodochi, Silviu Biriş, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Corina Chiriac, Anca Sigartău, Florin Zamfirescu, Ovidiu Niculescu, Gelu Niţu şi Margareta Pâslaru – piese intrate deja în cutuma muzicală, precum: „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, „Turneul", „Libertatea nu se învaţă”...., „Fericirea mult visată”.

Poţi face mult pentru artiştii pe care i-ai admirat şi pe care încă-i apreciezi. Cel mai la îndemână e să cumperi acest CD. Încasările se vor dona în Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special deschis la UNITER.

Ne-am gândit că prin muzică, cea mai pură şi delicată artă, ne putem atinge scopul. Mai ales că, după cum simplu spune Ludwig van Beethoven, „muzica este graiul sufletului. Ea stârneşte în noi, nu instincte, ci gândurile cele mai profunde”.

Aşa vă urăm şi noi: să ascultaţi CD-ul „Actorii cântă” cu cele mai profunde gânduri!