Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Fotografii și teatru pe Bulevardul Magheru

Actorii de la Teatrul Nottara au ieșit sâmbătă în stradă ca să cheme trecătorii la spectacol. Deschiderea oficială a festivalului Fest(in) pe Bulevard s-a făcut cu evenimentul stradal Un zâmbet, click și ... gong!, regizat de Mihai Lungeanu

Regizorul și-a propus să atragă atenția pietonilor asupra festivalului într-un mod inedit, la fel ca ca în ediția de anul trecut. Astfel, trecătorii trebuiau doar să intre în holul teatrului, să zâmbească la click-ul fotografilor Sorin Radu şi Maria Ştefănescu, iar mai apoi să accepte invitația de a se întoarce la „Nottara” pentru a-și vedea fotografiile și, desigur, pentru a zâmbi din nou în sala de spectacol.

„Pentru toţi cei care vor avea şansa de a trece prin improvizatul atelier fotografic din incinta teatrului, organizatorii vor pregăti atât surprize culturale, cât şi culinare”, a spus Mihai Lungeanu.

Ediţia viitoare a FEST(in)-ului pe Bulevard le va oferi participanţilor şi surpriza de a-și găsi imaginile realizate acum, într-o expoziție de colecție.

Mădălina Iacob, redactor ziarul festivalului Fest(in) pe Bulevard

Pentru spectacolele din Fest(in) pe Bulevard, biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de bilete (din Bd. Magheru, nr. 20, telefon: 021.317.41.01), deschisă zilnic, între orele 10.00-20.00,  şi de pe site-ul  www.eventim.ro