Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Campanie Apa Nova: Salvează planeta pentru familia ta!

Apa Nova București a organizat în acest an, a doua campanie de ajutorare a famililor cu probleme sociale și materiale din zona Deltei Dunării

Demarate în luna iunie, cu ocazia celei de-a VI-a ediții a evenimentului organizat de Apa Nova București în Delta Dunării, numit generic ”Salvează planeta pentru familia ta!”, acțiunile de ajutorare a persoanelor cu probleme sociale și materiale din Delta Dunării au continuat și în luna octombrie.

Caravana Apa Nova București s-a oprit din nou la cele zece familii aflate în dificultate din satele Sarinasuf, Colina, Dunăvățul de Jos și Plopu din comuna Murighiol și a fost însoțită permanent de asistentul social desemnat de către primăria comunei.

În cadrul acestei a doua campanii sociale s-au alăturat și angajații societății. Nu au putut rămâne indiferenți și, printr-o implicare puternică, aceștia i-au bucurat pe cei mai puțin norocoși cu donații de alimente, haine, rechizite, cărți și jucării.

Pe durata întregii campanii, toate familiile au beneficiat de asistență medicală pe care Apa Nova București le-a pus-o la dispoziție. Pe lângă identificarea și monitorizarea problemelor de sănătate cu care se confruntă unii membri ai familiilor vizate, Apa Nova București a asigurat achiziționarea și distribuirea medicamentelor necesare.

Reamintim că și în prima campanie din luna iunie a acestui an, cele 10 familii au primit din partea Apa Nova București alimente, medicamente, rechizite, produse pentru nou născuți, materiale de construcții (vopsea, pensule, diluant, sârmă de balot, ciment, plăci OSB etc), electrocasnice (TV, mașină de spălat, aragaz, frigider etc).

Apa Nova București transformă astfel inițiativa din vară într-o soluţie durabilă pentru susținerea familiilor şi a gospodăriilor acestora. Această acțiune poate contribui atât la creşterea nivelului de trai, cât și la protejarea mediului înconjurător.

 

*Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București.

Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.