Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Unul dintre cele mai așteptate show-uri culinare ale momentului: Cine va fi următorul mare patiser

632x474_22610_vignette_369633-061.jpg

Cine va fi următorul mare patiser ?

10 patiseri profesionişti, fiecare visând să devină un nume de referinţă în acest domeniu, concurează pentru a deveni următorul mare patiser francez, sub îndrumarea unui juriu. Ei participă la una dintre cele mai așteptate emisiuni ale momentului, difuzate de TV5 Monde: Qui sera le prochain grand pâtissier ? / Cine va fi următorul mare patiser? 

În România, programul va începe sâmbăta aceasta, 30 noiembrie, de la ora 22.00, și va fi difuzat timp de patru săptămâni, până pe 21 decembrie, cu subtitrare în limba română.

Qui sera le prochain grand pâtissier ? – pagina ofocială a emisiunii, cu detalii la zi, fotografii din show și de la filmări + promo-ul emisiunii.

Pe parcursul câtorva săptămâni, cei 10 participanți vor fi pregătiţi, sprijiniţi, sfătuiţi, antrenaţi şi, în egală măsură, evaluaţi, de un juriu format din patru mari patiseri, renumiţi la nivel internaţional. Juraţii vor fi: Christophe Michalak, Christophe Adam, Philippe Urraca, Pierre Marcolini.

Pe drumul formării noilor patiserilor, „jurații” îi găzduiesc în patiseriile lor, din Paris sau din regiune,

Pentru a le împărtăși din experiența lor. De-a lungul emisiunii, concurenții își vor confrunta talentul, cunoștințele, creativitatea, dar și tehnicile personale.

Și cum patiseria franceză este considerată a fi cea mai spectaculoasă din întreaga lume, o emisiune profesionistă în acest sens este mai mult decât binevenită. Un show despre prestigiu, talent şi pasiune, spun cei de la TV5 Monde, prezentat de Virginie Guilhaume. Rămâne întrebarea: Cine va fi următorul mare patiser?

 

 

-------------------

TV5MONDE este una dintre principalele reţele mondiale de televiziune, prezente în 220 ţări şi teritorii, prin intermediul a nouă canale regionale distincte și a TiVi5Monde, un canal 100% tânăr, difuzat pe teritoriul american.

TV5MONDE Europa difuzează în fiecare an peste 300 de filme subtitrate, 1300 de ore de ficţiune, 2000 de ore de film documentar și reportaj și 19 emisiuni zilnice de știri şi cele mai bune emisiuni francofone, cu subtitrare.

Este singurul canal generalist francez care emite la nivel mondial. Are 10 canale francofone partenere (France 2, France 3, France 4, France 5, France Ô, ARTE France, RTBF.be, RTS, Radio-Canada și Télé-Québec), le CIRTEF și l'AEF. Este prezent în 235 millioane de cămine și 25.000 de hoteluri, în 55 de țări și difuzează programe cu caracter generalist produse în limba franceză şi subtitrate în șapte limbi (română, engleză, germană, spaniolă, olandeză și rusă).   

TV5 Monde este prezent și aici:

Internet: http://www.tv5.org

mobil:m.tv5monde.com

 

Site-ul televiziunii, tv5monde.com, înregistrează aproximativ 7 milioane de accesări lunare.