Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Savoir faire! România ca destinaţie pentru investiţii: cum se văd lucrurile din Franţa ?

logo_business_review.jpg

Logo Business Review

Publicaţia Business Review vă invită pe 10 decembrie, la hotel Hilton, la întâlnirea cu comunitatea franceză de business!

Companiile franceze se numără printre primii investitori care au arătat interes şi încredere în potenţialul de dezvoltare al economiei româneşti la începutul anilor 90.

Cum s-a materializat acest potenţial şi care este percepţia investitorilor francezi în prezent? Ce se poate face pentru a promova mai bine România în afară şi ce anume ar convinge mai multe companii franceze să vină şi să investească aici?

Invitaţii celei de-a cincea ediţii a French Investors Forum vor dezbate împreună cu dvs toate aceste probleme, începând cu orele 17.30. Evenimentul este urmat de cocktailul oferit lunar de către CCIFER membrilor săi. 

Participanţi în panelul de discuţii:

  • E.S. Philippe Gustin, Ambasadorul Franţei în România

  • Bruno Roche, Preşedinte, CCIFER şi Country manager, Veolia Environnement

  • Antoine Aoun, Director Achiziţii,  Renault Dacia România

  • Dana Gruia-Dufaut, Avocat, Gruia Dufaut Law Office

  • Philippe Garcia, Director, ME, Ubifrance

  • Moderator: Edouard Millot, Partener, FiNEXPERT

 

Subiectele dezbaterii: 

România ca destinaţie pentru investiţii: cum se văd lucrurile din Franţa şi care este percepţia investitorilor deja prezenţi în România?

Cât de bine se promovează România pentru a atrage investiţiile străine? Ce stimulente sunt disponibile pentru a-i atrage pe investitorii francezi?

Guvernul României are în plan deschiderea unei agenţii pentru promovarea investiţiilor străine. Cum ar trebui să funcţioneze această structură? 

Savoir-faire.Experienţa companiilor franceze în calitate de investitori pe piaţa de afaceri locală.

Paharul pe jumătate gol: Care sunt  principalele dificultăţi întâmpinate de investitorii francezi care desfăşoară afaceri în România şi care sunt recomandările lor?

Fiscalitatea şi provocările cu care se confruntă investitorii care vin în România.

Agenda completă o gasitit pe pe www.business-review.eu/br-events

 
Tags: