Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Networking, Abundenţă, Comunicare şi Poveşti personale la Fundaţia Calea Victoriei

La Fundația Calea Victoriei sunt invitați lectori inteligenți şi originali pentru să vă împartăşi secretele Networking-ului de succes, frumuseţea capodoperelor Arhitecturii universale, tehnicile Comunicării inteligente, misterele Psihologiei lui C. G. Jung, descoperirile marilor Arheologi, adevărurile ascunse în Basme şi starea de spirit necesară atragerii Abundenţei în viaţa fiecăruia dintre noi. 

Cursurile se vor desfăsura în noiembrie la Fundația Calea Victoriei. Toamna este anotimpul ideal pentru a ne aduna gândurile, pentru a demara proiecte curajoase şi pentru a ne întâlni cu oameni simpatici, la o ceaşcă de ceai cald şi la poveşti fermecătoare.

Alegeți ceea ce vi se potrivește dintre cursurile lunii noiembrie oferite de Fundația Calea Victoriei:

Atelier de Networking: Arta de a stabili și menține relații, din 4 noiembrie

Networkingul este una dintre abilitățile sociale necesare pentru a vă pune în valoare. Capitalul social pe care îl dețineți este extrem de prețios, depinde doar de voi să începeți să-l folosiți înțelept.

NOU

Mari capodopere ale Arhitecturii, din 4 noiembrie

Veți admira clădiri maiestuoase care rezistă secolelor și trezesc admiraţia tuturor celor care le trec pragul. Veți explora spaţii şi clădiri închinate spiritualităţii: Partenonul, catedrala Sfânta Sofia, piramidele din Giza, Taj Mahal sau edificii publice impresionante - palatul Topkapi, palatul Versailles.

Cum să Comunicăm Eficient, din 6 noiembrie

În fiecare zi comunicați cu cei din jurul vostru de la primele ore ale dimineții până seara târziu. Dar mesajele transmise de voi nu își ating mereu ținta dorită. Aflați care sunt tehnicile de comunicare eficientă, cum să vă dezvoltați abilitățile în acest domeniu și ce puteți îmbunătăți în funcție de stilul vostru personal de comunicare.

NOU

„Cartea Roșie”, de Carl Gustav Jung din 10 noiembrie

Ce este de fapt „Cartea Roșie” și de ce este atât de importantă pentru studiul psihologiei?

Acest curs vă va ajuta să înţelegeți mai bine gândirea lui Jung şi felul în care a evoluat discursul psihologic. Veți descoperi o lume plină de ilustrații și simboluri alchimice, căutări, capcane şi eroi.

Introducere în Arheologie: Troia, Pompei, Stonehenge, din 12 noiembrie

Aventura descoperirii i-a purtat pe arheologi din deşert şi până în junglă, de la piramidele egiptene până la oraşele mayaşe, trecând prin Troia Iliadei şi ajungând în Italia, la Pompei sau în Catacombele Romei.

NOU

Basmele – Calea de explorare a Sinelui, din 17 noiembrie

Basmele vă însoțesc încă din copilărie, dar care este rolul lor esenţial?

Basmele vă pot ajuta să depăşiți momente dificile, privind către lumea noastră interioară. Prin tipologia personajelor şi a relaţiilor dintre ele, basmele reprezintă un limbaj etern şi sunt o metaforă a transformării noastre interioare.

NOU

Legile Abundenței: Filozofie pentru o viață împlinită, din 24 noiembrie

V-ați obișnuit să credeți că abundenţa este un privilegiu rezervat doar celor norocoşi. La acest atelier de dezvoltare personală veți fi surprinși să descoperiți că abundenţa începe ca o stare de spirit, nu cu un cont în bancă.

Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro.

Programul complet al lunii noiembrie și mai multe informații, găsiți pe site-ul www.victoriei.ro și la sediul Fundației Calea Victoriei, în strada Popa Soare, nr. 40.

 

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea Fundației Calea Victoriei este să inspire tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.