Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ateliere și cursuri de fotografie, comunicare, istoria religiilor la Fundația Calea Victoriei

În luna ianuarie, Fundația Calea Victoriei a pregătit ateliere și evenimente ingenioase, unde puteți merge însoțiti de cei dragi sau puteți cunoaște oameni minunați, cu aceleași pasiuni ca și voi.

Urmați-vă pasiunea și descoperiți cursurile de fotografie, comunicare, istoria religiilor, astronomie sau istoria parfumului la Fundația Calea Victoriei.

Artiști din diverse domenii, psihologi sau istorici vă așteaptă la discuţii pline de savoare despre Poveștile unor familii boierești, despre îmbunătățirea vieții prin Comunicare Eficientă şi despre dobândirea Abundenței și echilibrului interior.

Dacă sunteți pasionat de lumea formelor și a luminilor și vreți să vă valorificați imaginația, Fundația Calea Victoriei vă invită la cursul de Fotografie Urbană - un atelier relaxant, care vă ajută să surprindeți lucrurile spectaculoase din jurul vostru și să vă exprimați artistic.

Vă doriți să cunoașteți bolta cerească, planetele și constelațiile și să le observați cu ajutorul instumentelor astronomice Atelierul de Astronomie vă va iniția în fermecătoarea lume a astrelor.

Vă fascinează lumea spirituală ? Vreți să înțelegeți ideile ce stau la baza Principalelor Religii ale lumii ?  

Fundația Calea Victoriei vă invită într-o călătorie impresionantă prin universuri spirituale, atât din Europa, cât și din alte spații geografice.

 

Vreți să cunoașteți legendele și semnificațiile parfumului? Să ascultați poveștile din spatele esențelor celebre ?

Fundația Calea Victoriei vă așteaptă să vă înviorați serile de iarnă cu miresme prețioase din Istoria Parfumului și să vă delectați cu câteva rețete și arome delicate.

Iată programul acestor cursuri. Alegeți ceea ce vi se potrivește:

1.    FOTOGRAFIE URBANĂ pentru începători, cu Valentin Boboc, fotograf, interesat de fotografia de stradă, fotodocumentar şi fotografia pe film.
din 2 februarie, ora 19.00, atelier în 4 întâlniri

2.    LEGILE ABUNDENȚEI: Filozofie pentru o viață împlinită, cu Eduard Bucescu, pasionat de studiul religiei și de domeniul dezvoltării personale.
din 6 februarie, ora 19.00, atelier în 3 întâlniri

3.    Cum să COMUNICĂM EFICIENT, cu Claudia Desjardins, psihoterapeut, psiholog intercultural și Executive Coach.
din 15 februarie, ora 19.00, atelier în 5 întâlniri

4.    Poveștile Bucureștiului și Casele sale boierești, cu Anita Sterea, istoric și ghidul expedițiilor culturale prin oraș.
din 15 februarie, ora 19.00, atelier în 3 întâlniri

5.    ISTORIA RELIGIILOR: Mituri, Vise și Mistere, cu Mario Barangea, specialist în istoria ideilor și a religiilor.
din 16 februarie, ora 19.00, atelier în 5 întâlniri

6.    Atelier de ASTRONOMIE: teorie și observații astronomice, cu Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.
din 17 februarie, ora 19.00, atelier în 6 întâlniri

7.    ISTORIA PARFUMULUI: din Antichitate la extravaganțele contemporane, cu Monica Neațu, istoric, pasionat de modă, bune maniere si artă.
din 18 februarie, ora 19.00, atelier în 3 întâlniri

Dacă vreți să îi cunoașteți pe lectorii Fundației Calea Victoriei și să aflați experiențele lor de la cursuri, puteți răsfoi, pe canalul de Youtube al Fundației, seria de materiale video Inspiram prin Arte.

Pe lângă atelierele prezentate anterior puteți alege și altele. Aflați programul lor accesând: www.victoriei.ro.

Înscrieri la contact@victoriei.ro.

 

 

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea Fundației Calea Victoriei este să inspire tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.