Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Teatrul Nottara joacă "Vacanţă în Guadelupa" la Mall

adrian_vancica_si_ion_haiduc_in_vacana_in_guadelupa.jpg

Adrian Văncică și Ion Haiduc în Vacanță în Guadelupa
Adrian Văncică și Ion Haiduc în Vacanță în Guadelupa

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19.00, spectatorii Teatrului Nottara vor avea parte de o reprezentație într-un spațiu inedit: cinematograful Grand Cinema & More din mall-ul Băneasa Shopping City, care va găzdui spectacolul "Vacanță în Guadelupa".

După căutarea (eventual și găsirea, cumpărarea, oferirea) cadoului pentru Ziua Îndrăgostiţilor, amatorii de teatru vor avea ocazia să-i vadă pe Adrian Văncică, Ion Haiduc, Ada Navrot, Dani Popescu, Crenguţa Hariton, Ioana Calotă în Vacanţă în Guadelupa de Pierre Sauvil şi Éric Assous, regia: Diana Lupescu.

O comedie bulevardieră, interpretată cu mult haz, pe teme mereu actuale din politica tuturor vremurilor și a tuturor popoarelor: corupţie, şantaj, scandaluri sexuale şi dileme morale.

Ada Navrot, Dani Popescu, Ion Haiduc, Adrian Văncică în Vacanță în Guadelupa

Aceasta este cea de-a şasea scenă pe care urcă actorii Teatrului Nottara de la închiderea, pentru public, a sediului din Bulevardul Magheru, după: Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, sala ARCUB  din Batiştei nr. 14, Teatrul de Comedie, Cercul Militar Naţional şi Institutul Maghiar Balassi din Bucureşti.

“Cel mai important lucru, acum, este ca lumea să știe că jucăm! Nu e uşor să-ti convingi spectatorii din Magheru să te urmeze pe te miri unde! Dincolo de lupta pentru demararea grabnică a expertizei și, în funcție de rezultat, a procedurilor de consolidare, ne luptam cu inerția și cu uitarea. Cand ai un repertoriu cu peste 30 de titluri și nu poți juca mai mult 6 – 7 spectacole pe lună, în cele mai diverse locuri din București (la care se adaugă Buzau, Târgoviște, Constanța), singurul nostru gând se îndreaptă spre public, cum să-l ținem aproape, convingându-l că fiecare bilet cumpărat pentru oricare spectacol care se joacă în locurile amintite înseamnă recunoașterea notorietății și a valorii acestui teatru cu o istorie neîntreruptă de aproape 70 de ani; înseamnă presiune asupra celor în drept obligându-i să ia măsuri pentru ieșirea grabnică dintr-o situație absurdă și dureroasă.” a declarant Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara.

Pentru spectacolul din 13 februarie, biletele se pot cumpăra exclusiv prin sistemul propriu de vânzare al Grand Cinema & More, de la casa de bilete VIP din cinematograf sau online de pe site-ul grandentertainment.ro.      

Și nu uitați: 
Sediul stabil al Teatrului Nottara este internetul:
www.nottara.ro, pagina de Facebook și blogul Teatrului Nottara.