Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Târg de Primăvară la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 27 februarie, între 11.00-19.00, la Târgul de Primăvară, să vă bucurați de creațiile unor designeri și artiști talentați și de cadouri cu gust pentru 1 și 8 Martie.

Târgul de Primăvară de la Fundația Calea Victoriei vă așteaptă sâmbătă, 27 februarie să descoperiți aranjamente florale, bijuterii delicate, poșete vintage, deserturi fine, mărțișoare din porțelan, cosmetice naturale.

La târg puteți găsi VOUCHERE CADOU – valorice sau pentru anumite cursuri ale fundației. Cursurile din programul lunii martie vor avea 15% reducere în ziua târgului.

Dacă veniți la sediul Fundației Calea Victoriei din strada Popa Soare, nr. 40, vă veți desfăta cu mirosul seducător al săpunurilor naturale de la Formula Naturală, de prospețimea aranjamentelor florale create de The Sisters sau de lumânările din soia din ceșcuțele cochete de la Cup&Candle.

Veți fi fermecați de bijuteriile cu pietre semiprețioase marca Gemstore, accesoriile din porțelan pictat cu aur realizate de Brândușa Ungurașu, de podoabele delicate din mătase create Gina Cimpoca sau colierele rafinate imaginate de Magazinul de perle.

Iubitorilor de artă și obiecte hand-made, Fundația Calea Victoriei vă recomandă ilustrațiile animate de personaje ghidușe, semnate Arina Gheorghiță, mărțișoarele, broșele și colierele pictate manual de Șapte Pisici sau poșetele handmade cu imprimeuri surprinzătoare de la Mamisi.

Simțurile vă vor fi delectate cu dulcețuri savuroase de clementine, pepene galben și fructul pasiunii de la Fabrica de Dulcețuri sau cu macarons și alte delicatese pregătite de Cristine de Casa și cu snacksuri de calitate plus gustări bio de la Șugăraș.

Prietenii Fundației Calea Victoriei de la Revista DOR vă așteaptă cu abonamente la Revistă și minunate povești din culise, iar Moara de Hârtie vă va surprinde cu frumoasele carnețele cu motive populare românești, cusute manual, din hârtie reciclată și mărțișoare din carte veche și hârtie manuală.

Intrarea la târg este liberă.

Programul târgului: sâmbătă, 27 februarie, 11.00 – 19.00

Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri, Bulevardul Corneliu Coposu)