Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Premieră oficială la ARCUB: Am iubit, am purtat, am pierdut

Am iubit, am purtat, am pierdut, spectacolul care vorbește despre nenumăratele mistere ale feminității, se joacă în premieră oficială la ARCUB, pe strada Lipscani nr. 84-90 – pe 5 și 6 martie (avanpremieră și premieră oficială) de la ora 20.00. Noua producție ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București este o adaptare după Love, loss and what I wore de Nora & Delia Ephron, în regia lui Emil Hoștină.

Premieră oficială la ARCUB: Am iubit, am purtat, am pierdut este o intimă colecție de povești feminine.

Ce iubim, ce pierdem, toate emoțiile, trăirile, durerea, bucuria, toate se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genți și ne regăsim bătrâne și obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen, dar atât de bogată și plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte…; poveștile prind viață aproape de spectator, senzația de acum și aici e copleșitoare, nu poți rămâne indiferent sau rece, pentru că ce se întâmplă la un metru de tine arde, amuză, bântuie, atrage, tulbură.
Spectacolul se foloseste de elemente de vestimentație, de accesorii și de amintirile pe care le stârnesc acestea fiecăreia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice, reușind să creeze astfel o experiență teatrală solidă și memorabilă.

Am iubit, am purtat, am pierdut
Adaptare după Love, loss and what i wore de Nora & Delia Ephron
Traducere Bianca Oana
Cu: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare, Ioana Abur
Regia: Emil Hoștină
Coregrafia: Florin Fieroiu
Costume: Cristina Milea
Durata: 1h30 min

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ și din rețeaua de bilete EVENTIM.
Preţuri: 37,80 lei (Categoria I) și 27 lei (Categoria II).

  

Detalii pe www.arcub.ro. și pe pagina de Facebook și Twitter a ARCUB   
Puteți descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS.

ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului București cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Cu sprijinul: Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești

Parteneri media: RFI România, mediaTRUST, Sapte Seri, orasulm.eu, 4arte.ro, inoras.ro, ziarulmetropolis.ro, teatral.ro, orasulvechi.ro.