Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Teatrul Nottara la Chișinău

andi_vasluianu_cristina_florea.jpg

Andi Vasluianu și Cristina Florea
Andi Vasluianu și Cristina Florea

Teatrul Nottara își continuă turneele în spațiul european. După Köln și Bruxelles în luna martie, Teatrul Nottara poposește la Chișinău. În zilele 5, 6, 7 aprilie, de la ora 18.30,  pe scena Teatrului de Revistă „Ginta Latină” din Chișinău vor fi jucate trei spectacole: Un pic prea intim de Rajiv Joseph, în regia lui Cristi Juncu, Vizitatorul de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga și Funcționarul Destinului de Horia Gârbea, în regia Ancăi Maria Colţeanu.

Institutului Cultural Român, partener de tradiţie al deplasărilor Nottara-ului peste graniţă, este promotor al acestui proiect cultural şi i se cuvin mulţumiri speciale pentru sprijinul acordat.

Publicul din Chișinău este invitat să participe în număr cât mai mare la aceste reprezentaţii, atât pentru a întări legătura culturală deosebit de importantă dintre cele două capitale, cât şi pentru se bucura de recitalurile apreciaţilor actorii ai Teatrului Nottara: Andi Vasluianu, Cristina Florea, Catrinel Dumitrescu, Diana Roman, Irina Velcescu, Dan Bordeianu (care joacă în Un pic prea intim), Dani Popescu, Vali Pena şi din nou Dan Bordeianu (în distribuţia de la Funcționarul Destinului) şi Alexandru Repan, Mircea Andreescu, Crenguţa Hariton, Cristian Nicolaie (în Vizitatorul).

Alexandru Repan și Mircea Andreescu în piesa Vizitatorul

Alexandru Repan și Mircea Andreescu în Vizitatorul

Adaptat lumii de azi, una a comunicării şi conectivităţii, Teatrul Nottara ṣi-a făcut un titlu de onoare din a purta mesajul său, în medii cât mai diverse.

Dani Popescu, Vali Pena și Dan Bordeianu în piesa Funcționarul destinului

Dani Popescu, Vali Pena și Dan Bordeianu în Funcționarul destinului

Teatrul Nottara și-a făcut prieteni în ṭară ṣi în străinătate ṣi și-a respectat obiectivul de a fi o prezenṭă activă în faṭa romanilor de pretutindeni. In acest context, asumând multiplele legături cu Republica Moldova, Teatrul Nottara va continua să susţină, cu toate resursele de care dispune, consolidarea parteneriatului cultural dintre Bucureşti şi Chişinău.