Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Gala Forbes 30 sub 30 a premiat tinerii cu cele mai semnificative reușite profesionale

Forbes România a organizat pe 14 aprilie Gala Forbes 30 sub 30, în cadrul căreia au fost celebrate și premiate reușitele tinerilor lideri sau antreprenori, cărora li s-au recunoscut performanțele profesionale în domeniile în care activeză.

Câștigătorii premiați în cadrul Galei 30 sub 30 sunt un exponent al tinerelor talente care, prin activitatea lor, promovează excelența și contribuie la renumele elitei românești.

De aceea, Forbes România a premiat în cadrul Galei 30 sub 30 tineri care au dat dovadă de spirit antreprenorial, s-au impus ca lideri în domeniile în care profesează și au reușit să se facă remarcați prin realizările lor.

Laureații galei de anul acesta sunt exemple care inspiră dorința de a face o contribuție remarcabilă la dezvoltarea societății. Domeniile premianților de anul acesta reflectă oportunitățile date de zona digitală (IT, vlogging), ecologie, mâncare sănătoasă, dar și muzică și fotografie. Premianții galei au sesizat oportunitățile la momentul potrivit și și-au pus la contribuție munca și energia pentru a obține performanță și recunoaștere.

Laureații Galei Forbes 30 sub 30 sunt tineri valoroși, ce reprezintă adevărate modele pentru generațiile actuale.
 

Gala Forbes 30 sub 30, ediția 2016, i-a avut ca premianți pe Daniel Rizea (Senior Software Engineering Manager), Dan Isai (fondator Salad Box), Tobi Ibitoye (cântăreț), Mihai Precup (consilier al vice-președintelui Băncii Europene de Investiții), Andrei Avădanei (fondator DefCamp), Mikey Hash (vlogger), Mihai Toader Pasti (manager de proiect EFdeN), Horia Manolache (fotograf), Paul Richard Nicolau (fondator Taverna Racilor și Oac-Oac Bistro), Lucian Ștefan (impresar) și Horia Manea (fondator Pizza PPH).

Gala Forbes 30 sub 30 a reflectat și rezultatele celei de-a cincea ediții a Topului 30 sub 30, ce cuprinde cei mai de succes 30 de tineri români cu vârsta sub 30 de ani, publicat de Forbes Romania.

Proiectul reprezintă varianta autohtonă a 30 under 30, inițiat de Forbes USA.

Aici puteți vedea lista tuturor celor care au apărut în acest top, din 2012 până astăzi.