Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Relaxare prin pictură, astrologie, teatru sau artă japoneză la Fundația Calea Victoriei

În ultima parte a primăverii, Fundația Calea Victoriei vă invită la ateliere deconectante: Stiluri și mari pictori, Mandale, Stil vestimentar, Cultură japoneză, Istoria astrologiei sau Improvizație.

Tot în această perioadă, Fundația Calea Victoriei vă propune o întalnire dedicată lui Edouard Manet și Vechilor maeștri, precum și o plimbare în inima orașului, unde puteți admira Casele boierești din București.

Fundația vă pregătește pentru provocarile zilnice sau pentru noi proiecte prin cursuri de Branding, Comunicare eficientă și tehnici NLP,  Jurnalism narativ sau Scenaristică.

Alegeți cursul care vă inspiră și creați alături de alți oameni entuziaști povești, desene, scenarii sau proiecte care dezvăluie imaginația și sensibilitatea voastră celor din jur și care pot schimba lumea în bine.

Atelier de Branding personal

Din 16 mai, atelier în 6 ședințe - cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Acest atelier de branding personal este o introducere în știința emoțională. Astfel un individ sau o organizație își poate construi identitatea în fața altor grupuri. Brandingul personal aduce valoare unei persoane, îi permite o mai bună cunoaștere de sine și ajută la cresterea încrederii și respectului de sine.
 

Atelier de pictura – Stiluri și mari pictori

Din 16 mai, atelier în 4 ședințe - cost: 280 ron; 250 ron (card fidelitate)

Pentru înțelegerea unui curent artistic sau a unui artist contează experiența nemijlocită cu materia primă: semnele de expresie plastică și culorile. Ca urmare, Fundația Calea Victoriei vă propune un atelier la care să experimentați, la fiecare întâlnire, realizarea unei lucrari într-un anumit stil, pornind de la operele unor pictori celebri.

Atelier de mandale creative

Din 17 mai, atelier în 4 sedințe - cost: 220 ron; 200 ron (card fidelitate)

Mandala este o imagine care, prin dezvoltarea sa radială, conține și totodată oglindește atât structura minții umane, cât și pe cea a celulei, a atomului, a viului, a Universului. Experiența dezvoltării mandalei trezește și dezvăluie creativitatea și unicitatea din noi.
   
Introducere în Astrologie:
Antichitate, Renaștere și Modernitate

Din 19 mai, atelier în 3 sedințe - cost: 150 ron; 135 ron (card fidelitate)

Cursul vă invită într-o călătorie în universul astrologiei, încercând să recuperați câteva dintre profunzimile acestui registru al vieții și să lăsăți în urma anumite prejudecăți asociate astrologiei. Totodată, cursul vă informează cu privire la originea astrologiei și despre transformările ei în Renaștere, perioada modernă și contemporană.
 

Atelier de Scenaristică – Cum se scrie un film

Din 20 mai, atelier în 6 sedințe - cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)

Experimentați scrisul unui scenariu și vă familiarizați cu noțiunile de bază ale oricărui tip de scriere narativă. Elementele de teorie vor fi ilustrate prin analiza unor filme de referința din cinematografia universală, participanții fiind încurajati să dezvolte, de-a lungul cursului, un scenariu de scurtmetraj.  

  
Comunicarea eficientă și tehnicile NLP

Din 23 mai, atelier în 2 sedințe - cost: 120 ron; 110 ron (card fidelitate)

Atitudinea noastră influențează covârșitor rezultatele obținute atunci când vrem să convingem o persoană. La acest curs se va discuta despre felul în care programarea propriilor gânduri influențează interlocutorul, despre principiile comunicării eficiente și barierele din comunicare.
 
Atelier de jurnalism narativ și scriitură personală

Din 24 mai, atelier în 5 ședințe - cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)

Oricine are cel puțin o poveste de spus. La cursul de jurnalism veți învăța cum să o încadrați și să o structurați în asa fel încat să fie interesantă și pentru ceilalți. Cursul de jurnalism narativ își dorește să fie o conversație despre scris, despre bucuriile și fricile pe care vi le aduce.

Atelier de Stil vestimentar feminin

Din 24 mai, atelier în 4 sedințe - cost: 220 ron; 200 ron (card fidelitate)

La cursul de stil vestimentar, se va discuta despre cum puteți să vă îmbunătățiți imaginea pas cu pas și să învățați cum să vă îmbogățiți garderoba cu haine, care să vi se potrivescă și care să vă reprezinte. Se vor analiza tipurile de conformații corporale și veți afla ce fel de ținută avantajează un anumit tip de siluetă.
  
Cultura japoneză – între tradiție și modernitate

Din 25 mai, atelier în 3 sedințe - cost: 150 ron; 135 ron (card fidelitate)

Samurai, gheișe, călugari zen și temple pe de o parte, Hello Kitty, Mario și anime pe de altă parte – unde începe și unde se termină Japonia? Această cultură a dat naștere unor paradoxuri ce cuprind stricte reguli și ierarhii sociale, dar și o cultură a jocului și a vizualului ce depășește orice imaginație.

Atelier de Teatru:
Improvizație pe text la prima vedere

Din 30 mai, atelier în 4 ședinte - cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)

Veți învăța să înțelegeți un text la prima vedere, să îl umanizați, să-l subordonați unui scop și să-l transmiteți mai departe. Astfel, vă antrenați capacitatea introspectivă, analiza, creativitatea, imaginația, spiritul intuitiv și comunicarea pentru a stimula emoțiile.
 

Pentru înscrieri la cursuri și evenimente, puteți scrie la: contact@victoriei.ro

Informații suplimentare, puteți obține la numerele de telefon: 021-321.30.22, 0735 863 846 sau 0735 863 845.

***

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea Fundației Calea Victoriei este să inspire tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.