Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Școlile de Vară din luna iulie la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei își continuă activitatea și în luna iulie cu Școli de vară, care se desfășoară seara, începand cu ora 19.00 la sediul Fundației: Actorie, Istoria Religiilor, Fotografie, Scriere Creativă, Jurnalism, Povești Orientale, Scenaristică, Moda Europeană și multe altele.

Există un loc în inima Bucureștiului, unde puteți să vă dezvoltați talentul și să vă exprimați pasiunea pentru un domeniu creativ, care să vă ofere libertate în exprimarea originală a “vocii” voastre: actorie, fotografie, scriere creativă, spiritualitate sau jurnalism.

Acolo puteți alege să intrați în una dintre cele cinci încăperi, unde se petrec întâlniri speciale cu oameni, stări și idei, care vă vor ajută să vă reîncarcați resursele de energie și entuziasm, chiar și în serile toride ale verii urbane.

Imaginați-vă că fiecare temă ar fi o călătorie incredibilă, voi ce univers ați vrea să explorați?

În prima săptămână a lunii iulie:

•    La ȘCOALA DE VARĂ DE ACTORIE (4 - 9 iulie) în 6 întâlniri, deveniți mai dezinvolți și vă simțiți în largul vostru, exprimându-vă emoțiile și sentimentele, prin teatru și improvizație, iar la final vă puteți invita prietenii la micul spectacol pus în scenă.

•    La ȘCOALA DE VARĂ DE JURNALISM NARATIV (4 - 8 iulie) în 5 întâlniri, vă exprimați creativitatea și aflați care sunt secretele unui text reușit, care să vă contureze stilul propriu, pentru a împărtăși întâmplările vostre.

•    La ISTORIA RELIGIILOR: MITURI, VISE ȘI MISTERE (4 - 8 iulie) în 5 întâlniri, puteți întelege esența celor mai importante religii ale lumii și puteți afla care este miezul misterelor și legendelor inspirate cu zei și zeițe.

A doua săptămână a lunii iulie:

•    La ȘCOALA DE VARĂ: „O MIE ȘI UNA DE NOPȚI” (11 - 14 iulie) în 4 întâlniri, redescoperiți basmele orientale cu tâlc depănate de frumoasa Șeherezada, și sunteți seduși de minunatele povești cu djinni, efrite. Astfel puteți călători în locuri exotice și atractive.

•    La ȘCOALA DE VARĂ DE FOTOGRAFIE URBANĂ, (11 - 15 iulie) în 5 întâlniri, explorați străzile orașului împreună cu aparatul de fotografiat și surprindeți prin lentila fotografică colțuri neobișnuite din oraș sau detalii miraculoase din realitate.

•    La MEDITAȚIE ȘI TEHNICI DE RELAXARE (11 - 14 iulie) în 4 întâlniri, vă luați o pauză din agitația cotidiană pentru a vă construi armonia interioară și pentru a vă conecta la frumosul și binele din jur.

Cea de-a treia săptămână a lunii iulie:

•    La ȘCOALA DE VARĂ DE SCRIERE CREATIVĂ (18 - 22 iulie) în 5 întâlniri, vă dezvoltați creativitatea, imaginația și spiritul de joacă pentru a ajunge să scrieți despre voi și lumea voastră, așa cum vă doriți.

•    La O SUTĂ DE ANI DE MODĂ EUROPEANĂ (1900-2000) (18 - 22 iulie) în 5 întâlniri, veți admira crinoline, rochii și pantaloni, veți vedea cum moda și accesoriile cochete au reflectat nu doar fantezii, ci și schimbări sociale profunde.

•    La INTRODUCERE ÎN BUDISM (18 - 22 iulie) în 5 întâlniri, descoperi învățăturile budiste care pot fi utile în viața voastrp, aflați cum o filozofie veche vă poate aduce echilibrul și pacea interioară.

A patra săptămână a lunii iulie:

•    La CELE CINCI LIMBAJE ALE IUBIRII (25 - 29 iulie) în 5 întâlniri, veți afla cum să vă exprimați dragostea și să vă transmiteți sentimentele, astfel încât cei apropiați să aprecieze mesajele voastre.

•    La ȘCOALA DE VARĂ DE SCENARISTICĂ (25-29 iulie) în 5 întâlniri, învățați care sunt primii pași pentru a crea un scenariu ce poate fi apoi transpus pe peliculă, dacă filmul este pasiunea voastră.

•    La ATELIERUL DE STIL VESTIMENTAR FEMININ (25 - 28 iulie) în 4 întâlniri, aflați cum să vă puneți în valoarea silueta, ce culori vă avantajează și cum să vă reinventați garderoba în funcție de stilul vostru de viață.

Puteți face cunoștină cu lectorii Fundației Calea Victoriei și astfel, aflați experiențele lor de la cursuri, răsfoind, pe canalul de Youtube al Fundației Calea Victoriei, seria de materiale video Inspirăm prin Arte.

Pe lângă Școlile de Vară prezentate mai sus,  poți să alegeți și altele. Aflați programul accesând site-ul: www.victoriei.ro.

Înscrieri la contact@victoriei.ro.

***

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală.

Misiunea Fundației Calea Victoriei este să inspire tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.