Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tendințele toamnei la Fundația Calea Victoriei: creativitate, relaxare și eleganță

Septembrie înseamnă noi începuturi: proiecte curajoase, cunoștințe inedite, minte deschisă și entuziasm maxim după o vacanță intensă. Fundația Calea Victoriei s-a gândit să vă pregătească cursuri care să vă seducă mintea, să vă bucure sufletul și să vă îmbunătățească relațiile cu cei din jur - familie, prieteni sau colegi.

Lectorii Fundației Calea Victoriei vă vor transmite energia și cunoștințele lor extraordinare, pentru că uneori puteți afla mai multe de la un specialist prin dialog (cu acesta și un grup de oameni simpatici), decât dintr-o carte sau un articol.

Iată câteva dintre propunerile Fundației Calea Victoriei – care gravitează în jurul frumuseții, artelor, abilităților de comunicare, istoriei din culise, înțelepciunii necesare, a stelelor strălucitoare sau a simbolurilor misterioase – prin care să vă umpleți cu folos serile de toamnă, când miroase a frunze, a fructe coapte, iar soarele este încă prietenos și tandru:

•    Atelier de dicție și de vorbire, din 5 septembrie, cu Ionuț Kivu
•    Atelier de astronomie – teorie și observații astronomice, din 6 septembrie, cu Adrian Șonka
•    Cum să trăiești în echilibru și armonie: Atelier de dezvoltare personală, din 6 septembrie, cu Eduard Bucescu
•    Atelier de stil vestimentar feminin, din 7 septembrie, cu Valentina Bălașa Ario
•    Curs de istoria artei: Antichitate, Renaștere și Modernitate, din 8 septembrie, cu Cosmin Ungureanu
•    Reginele Europei – putere, frumusețe, eleganță, din 15 septembrie, cu Monica Neațu
•    Arhetipurile din tarot: călăuze spre mitul personal, din 15 septembrie 2016, cu Monica Găitănaru

Dacă doriți să vedeți ce alte subiecte captivante și utile puteți descoperi în universul Fundației Calea Victoriei, din București, strada Popa Soare, nr. 40, la etajul unei casei boierești, plasată într-o zonă cochetă, merită să intrați și să alegeți pe îndelete ceea ce vă place și vă ajută să trăiți mai frumos: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2015/program-ateliere/

Sursa: Fundația Calea Victoriei