Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Concert Extraordinar de Anul Nou

fundatia_calea_victoriei.jpg

Image source: 
Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediție a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfășurat în 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio.

Incepeți anul 2017 cu stil, eleganța și delicii muzicale.

Așa cum la Viena se sărbătorește sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la București, Fundația Calea Victoiri vă invită să celebrați primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

Programul serii include un repertoriu îndragit în intreaga lume: suitele “Spargatorul de nuci” de P. I. Ceaikovski și “Seherazada” de N. Rimski-Korsakov. Cele doua capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, vă vor încanta în această seară de sărbătoare.

Concertul va fi susținut de celebrul dirijor Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.

Din stralucitorul salon de bal ce deschide feeria “Spargatorul de nuci” vom păsi în iatacul parfumat al Seherazadei, înțeleaptă prințesă orientală. Acordurile fermecatoare de vioară și violoncel vă vor purta spre lumi îndepartate și ne vor inspira sa începem noul an cu vise, seninătate și speranța.

Atmosfera plină de senzualitate și delicatețe va fi întregită de ilustrațiile Mariei Surducan, artista talentată, cu un portofoliu bogat de creații originale.

In pauza concertului, vă puteți delecta cu gustări delicioase, cafea aromată și sucuri naturale.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2017 este organizat cu sprijinul: Bondoc& Asociații, 7 Card, Sloop, Jacobs, The Sisters Flower Studio, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Biletele la concert se pot achiziționa numai prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinariile OMV sau online pe eventim.ro.

Categorii de bilete:
Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron

Nu se fac rezervări sau înscrieri la concert de pe pagina Fundației Calea Victoriei.

Bilete pot fi procurate direct din rețeaua EVENTIM.

Data: 5 Ianuarie 2017, ora 19.00

Loc: Sala Radio, în Studioul de concerte “Mihail Jora”, Strada Gen. H. M. Berthelot, nr. 60 - 64, București.

Sursa: Fundația Calea Victoriei