Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Spectacolul „Elle(s)” la Teatrul Nottara

afis_spectacol_elles_2017.jpg

Afiș Spectacol Elle(s)
Afiș Spectacol Elle(s)
Image source: 
Teatrul Nottara

Universitatea Hyperion, BRECO şi Teatrul Nottara vă invită miercuri, 31 mai 2017, ora 11.00 la spectacolul-lectură “Elle(s)” de Sylvie Landuyt, în limba franceză, în interpretarea masteranzilor de la specializarea Actorie din cadrul Facultăţii de Arte Hyperion. Spectacolul este realizat cu sprijinul Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, iar regia este semnată de lector univ. dr. Mihaela Triboi şi lector univ. dr. Silvia Ciobanu.

Autoarea Sylvie Landuyt este actriţă, regizor şi una dintre reprezentantele de seamă ale dramaturgiei feminine contemporane belgiene.

Textul său „Elle(s)” este un manifest feminist, un demers pentru depășirea stereotipurilor și clișeelor referitoare la relația bărbat- femeie, o reinterpretare a miturilor din jurul feminității.
 

Piesa „Elle(s)” a fost prezentată în Belgia, în 2015, în regia autoarei, fiind foarte apreciată atât de public, cât și de critica de specialitate.

În România, spectacolul este prezentat în premieră națională, miercuri, 31 mai 2017, ora 11.00, la Teatrul Nottara, Sala George Constantin, Bulevardul Gheorghe Magheru, nr. 20.

Intrarea este liberă.

Sursa : Teatrul Nottara