Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


RFI România și Le Petit Journal de Bucarest, acord de parteneriat media

lepetitjournal.jpg

Le PetitJournal de Bucarest
Le PetitJournal de Bucarest
Image source: 
Le PetitJournal de Bucarest

RFI România și Le PetitJournal de Bucarest au încheiat un parteneriat care are ca scop sprijinirea reciprocă pentru o mai bună comunicare în rândul comunității franceze și francofone din România.

Puteți asculta programele RFI România, 24h/24, direct pe site-ul partener http://www.lepetitjournal.com/bucarest, iar lunea vă stă la dispoziție înregistrarea emisiunii „En français, s’il vous plait”, realizată de Nicolas Don.

Pe site-ul www.rfi.ro regăsiți recomandările echipei Le Petit Journal de Bucarest pentru articole din secțiunile Franco-România sau Comunitate, dar și interviuri cu personalități franceze și francofone din sfera politică, economică și culturală.

RFI România rămâne o voce a analizei critice de calitate şi a dezbaterii autentice. Programele în limba română, difuzate în fiecare zi de la ora 7 până la ora 20, sunt concepute și realizate în comun de două redacții, una la București și alta la Paris. Știrile RFI România prezintă  actualitatea într-un mod  imparțial și serios printr-o abordare atentă, echilibrată, care pune accentul pe verificarea informațiilor și punerea lor în context.