Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


A treia ediție a Maratonului HR PLAY Tech la București

hr_play_tech.jpg

HR PLAY Tech Marathon
HR PLAY Tech Marathon
Image source: 
Revista HR Manager

Revista HR Manager organizează pe 10 octombrie cea de-a treia ediție a HR [PLAY] Tech Marathon, singurul eveniment „playful” din mediul de afaceri local, un maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei curse de anduranță.

HR [PLAY] Tech Marathon este un eveniment neconvenţional, care sparge tiparele unei conferinţe obişnuite prin faptul că implică spirit de echipă, competiţie, responsabilitate socială şi elemente de joc: înveţi, alergi şi dăruieşti!
Ediția din acest an aduce laolaltă o comunitate de profesionişti HR, lideri şi influenceri, care vor împărtaşi cele mai noi trenduri în materie de inovaţie, dar şi soluţii, instrumente, tehnici şi poveşti despre viitorul HR, precum şi despre adaptarea la schimbările aduse de acestea, într-un circuit dinamic prin cele patru zone de conținut care abordează fiecare în parte tematici diferite: „Team Performance”, „Hold on to your talents”, „Embrance and leverage technology” și „Focus on People and Culture”.

Ca orice eveniment sportiv, HR [PLAY] Tech Marathon include alergători de cursă lungă – HR manageri pregătiți să termine cursa mai bogați în soluții bazate pe cele mai bune practici în domeniul HR, precum și „Antrenori”, mai precis profesioniști în Resurse Umane care împărtășesc participanților ultimele tendințe în domeniu.

HR [PLAY] Tech Marathon are la bază un concept realizat de către Equatorial, care pornește de la psihologia jocului și exploatează toată gama motivațiilor participative, atât cele intrinseci, specifice oricarei competiții cât si cele extrinseci, determinate de scopuri umanitare.

La fel ca în ediția anterioară, motivatia extrinsecă a participanților va fi activată de o componentă de responsabilitate socială. Efortul colectiv (al participanților,) mai precis „caloriile” arse în timpul maratonului, se vor transforma în rechizite care vor fi donate copiilor din grija Asociației Salvați Copiii.

Sursa : Revista Cariere / HR Manager

556