Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Groupama Asigurări sprijină poveștile care merită spuse și devine asiguratorul oficial al filmului “Octav”

georgiana_miron_director_marketing_comunicare_groupama_asigurari.jpg

Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare Groupama Asigurări
Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare Groupama Asigurări
Image source: 
Golin

Groupama Asigurări continuă implicarea activă în sprijinirea industriei cinematografice din România, fiind asiguratorul oficial al peliculei “Octav”, lungmetrajul de debut al regizorului Serge Ioan Celebidachi. Cu o distribuție de excepție, precum Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu și Maria Obretin, filmul este unul dintre cele mai așteptate ale anului.

„Susținerea cinematografiei este una dintre direcțiile principale de sponsoring  ale Groupama, încă de la lansarea brandului în România, acum 8 ani. Suntem onorați să fim asiguratorul oficial al primului lung metraj semnat de Serge Ioan Celebidachi, un film care promovează valori de care și noi ne simțim legati – loialitate, integritate și responsabilitate.”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare în cadrul Groupama Asigurări.

Pentru “Octav”, Groupama Asigurări a acoperit costurile asigurărilor de răspundere civilă, cele pentru asigurarea echipamentelor electronice și asigurarea bunurilor pe durata transportului.

Filmul spune povestea lui Octav, un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde.  Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, un eveniment neașteptat îl poartă într-o călătorie în timp, înapoi la anii copilăriei sale, pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

Premiera de gală a filmului are loc pe 4 octombrie, în cadrul unei proiecții speciale la Sala Palatului.   

Despre Groupama Asigurări
Groupama Asigurări
, lider pe piaţa de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor  şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor 1.1 milioane de clienţi individuali şi 67.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 32.600 de angajaţi deservind 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

Mai multe informatii pe www.groupama.ro

Sursa : GOLIN

642