Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


TNB în FNT vă fidelizează cu un Premiu VIP

tnb_in_fnt_2017.jpg

TNB în FNT 2017
TNB în FNT 2017
Sursa imaginii: 
Teatrul Național "I. L. Caragiale" București

În actuala ediție a Festivalului Național de Teatru, cel mai mare număr de spectacole selecționate de la un singur teatru aparține Teatrului Național  I. L. Caragiale din București. Cu alte cuvinte, de 4 ori TNB în FNT!

De 4 x TNB în FNT plus un premiu VIP!

Teatrul Național I. L. Caragiale ca să marcheze o data în plus succesul stagiunii trecute, în care afișul Naționalului bucureștean a reunit mari nume ale dramaturgiei clasice și contemporane, actori remarcabili, precum și regizori români și straini de prim rang, și-a propus sa vină în întâmpinarea celor mai fideli spectatori ai TNB din FNT cu un premiu.

Spectatorii care vor vedea toate cele patru producții TNB ce vor fi prezentate pe scenele teatrului în perioada 20-30 octombrie, în cadrul Festivalului National de Teatru, au șansa să câștige un pachet Special VIP din partea gazdelor.

Iata, așadar, care sunt cele patru spectacole care au primit girul exigentei selecții a Festivalului Național de Teatru, ediția 2017:

Luni 23 octombrie, de la ora 18.00, pe scena mare, sunteți invitați la Regele Lear de William Shakespeare, o montare spectaculoasă și plină de surprize, de o inventivitate vizuală cu totul aparte, în cheia specifică regizorului georgian David Doiashvili, unul din cei mai în voga regizori ai momentului.

Miercuri 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, Angajare de clovn.

Într-o ambianta-surpriza propusa de Ion Caramitru, care semnează regia spectacolului și de scenografa Florilena Popescu-Fărcășanu - și în interpretarea celor trei tineri actori-clovni muzicali: Petre Ancuța, Florin Calbajos și Emilian Mârnea, piesa lui Matei Visniec îmbraca haine noi și dezvăluie sensuri nebănuite chiar și pentru cunoscătorii operei celui mai jucat dramaturg român.

Joi 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, o poveste tulburatoare, bazată pe scenariul unui film premiat cu Oscar, No Man’s Land! – acum și în versiune scenică, regia fiind semnată de bulgarul Alexander Morfov, binecunoscut publicului datorită precedentelor sale montări de la TNB, „Furtuna” și „Vizita batrânei doamne”.

O echipa minunata de actori, în frunte cu Mihai Calin, Richard Bovnoczki (nominalizat cu acest rol la Premiile UNITER) și Ciprian Nicula întrupează una din cele mai omenești și mai imprevizibile povești desprinse din războaiele lumii de azi, semnată de scriitorul bosniac Danis Tanovic.

Vineri 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Atelier, Umbre - piesa scriitoarei spaniole Marilia Samper, ea însăși autoarea unui puneri în scena de mare succes a propriului text. De aceasta data, regia îi aparține unui tânar în plină ascensiune, Vlad Cristache, cu o distributie alcatuita integral din actori ce fac parte din actuala trupa a TNB, în care îi veti putea aplauda pe Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, mai tinerii Alice Sălceanu și Emilian Mârnea, alături de inegalabilul cuplu Mariana Mihuț si Victor Rebengiuc.

Veniți să vedeți toate spectacolele Teatrului Național I. L. Caragiale din București din FNT, păstrați biletele și înscrieți-vă în concurs. Nu ratați șansa de a câștiga un excepțional ”pachet VIP” la Teatrul Național din București.

Pentru detalii legate de concurs puteti sa consultati pagina web www.tnb.ro, precum și pagina oficială de Facebook - Teatrul Național "I. L. Caragiale" București.

Sursa : Teatrul Național "I. L. Caragiale" București