Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Gala Premiilor CARIERE 2017, anul acesta sub egida „Români care ne inspira”

gala_revistei_cariere_2017.jpg

Gala Revistei Cariere 2017
Gala Revistei Cariere 2017
Image source: 
Revista Cariere

Revista CARIERE organizează cea de-a cincea ediție a galei sale anuale prin care premiază excelența în antreprenoriat, inovație, leadership inspirație, pe 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din București.

Gala reunește anual elita comunității de antreprenori, manageri și specialisti de renume național și mondial, care contribuie la o mai bună imagine a României în lume.

„Gala Premiilor Revistei CARIERE onorează și recunoaște excelența, competitivitatea, inovativitatea și performanța unor lideri specialiști în domeniile pe care le reprezintă, dar și respectul pentru valorile și tradițiile românești,” declară Daniela Palade-Teodorescu, redactor șef al Revistei CARIERE.

„De peste 15 ani brandul CARIERE aduce în atenția publicului și recompensează personalități ale culturii și științei românești, dar și antreprenori și manageri care performează constant în mediul de afaceri din România. Anul acesta, în avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Gala Revistei CARIERE premiază români care inspiră, ambasadori ai artei, culturii și științei, care prin performanțele lor, dar și prin spirit civic, reprezintă excelența în România.

Gala Premiilor CARIERE în acest an onorează personaje inspiraționale în următoarele categorii:
1.    Români de Departe
2.    Liderii Noii Românii
3.    Management General
4.    Exclusiv Românesc
5.    Întemeietorii de Visuri
6.    Leadership pentru Întreaga Carieră

Revista Cariere vă invită să accesați site-ul www.gala-cariere.ro și să parcurgeți poveștile oamenilor care ne inspiră în acest an.

Votul pentru desemnarea câștigătorilor premiilor din acest an este deschis și se încheie pe 12 decembrie, la ora 24.00.

Gala Revistei CARIERE 2017 este organizată cu ajutorul partenerilor principali Telekom Romania, Enel, SELFTRUST Academy, Up Romania, Idea Bank, GSK Consumer Healthcare, Intermedicas și British American Tobacco.

Partener anual : Romanian Software

Parteneri: IQOS și Eucom

Parteneri de organizare : Serve, Zarea, Alexandrion Group, Ie Tradițională, Atelier 13, Tres Bien și Interflora România.

Partenerii media sunt : RFI România, Revista HR Manager,  Business Review, HR Club, BIZ, Wall-Street, Portal HR, Doingbusiness.ro și Jurnalul de afaceri.

Sursa : Revista Cariere

635