Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ultimele bilete la Concertul de Anul Nou

orchestra-1.jpg

Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare
Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare
Image source: 
Fundația Calea Victoriei

Mai sunt doar câteva bilete la Concertul Extraordinar de Anul Nou pe care Fundația Calea Victoriei îl organizează în 8 ianuarie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Național București.

Ce se va petrece pe scenă și cum de s-au vândut peste 800 de bilete în mai puțin de o lună?

În primul rând, invitatul special al acestei ediții este celebrul violonist elvețiano-italian Manrico Padovani. „Magicianul viorii”, cum a fost supranumit, va cânta alături de Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Violonistul elvețiano-italian Manrico Padovani

Un alt punct de atracție este repertoriul care cuprinde lucrări din opera a doi compozitori celebri: Niccolo Paganini - Concert nr. 1 în Re Major pentru vioară și orchestră - și Georges Bizet – Suitele 1 și 2 ale operei „Carmen”.

Vă așteaptă o seară plină de emoție și pasiune! Ca să vă bucurați de ea, scrieți-vă în agendă data de 8 ianuarie și asigurați-vă că veți prinde bilete la concert.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV.

Categorii de bilete: Categoria I – 130 ron, Categoria II – 110 ron, Categoria III – 90 ron

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2018 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc şi Asociaţii SCA, Grand Hotel Continental şi al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: RFI România, TVR 3, România Liberă, Forbes Life, Cinemagia, Agerpres, 100delocuri.ro, Bookblog, Bookhub, Bucureștii Vechi și Noi.
---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care vă puteți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive.

De peste 10 ani, Fundația Calea Victoriei inspiră prin arte și cultură și susține tinerii talentați. A reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, a devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Fundația Calea Victoriei se mândrește cu peste 50 000 de cursanți, care au participat la proiectele Fundației și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Fundația Calea Victoriei mulțumește tuturor celor care le-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Sursa : Fundația Calea Victoriei