Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Miniştrii de finanţe din zona euro vor discuta o posibilă generalizare a aşa numitei "soluţii Cipru"

jurnal-rfi-13h.jpg

Jurnal de ştiri. Ediţia orei 13.00

Jurnal de ştiri. Ediţia orei 13.00

Astăzi la Dublin se decide soarta depozitelor bancare din băncile cu probleme. Miniştrii de finanţe din zona euro vor discuta o posibilă generalizare a aşa numitei "soluţii Cipru", adică la pierderi ar putea participa şi deponenţii.

Ministrul de externe al Statelor Unite, John Kerry, a ajuns vineri în Coreea de Sud. În timpul turneului de trei zile în Asia, el va încerca să convingă China să calmeze retorica inflamată a Coreii de Nord, care ameninţă cu începerea unui război.

Traian Băsescu îl atacă din nou pe liderul PNL Crin Antonescu. Ar fi o catastrofă pentru România dacă Antonescu ar deveni preşedinte, spune Traian Băsescu. În acelaşi timp, preşedintele susţine deschis guvernul Ponta

Anunţul privind vânzarea companiei aeriene low cost Blue Air stâtneşte interesul câtorva investitori. Analiştii din domeniu atrag însă atenţia că ar putea fi cumpărată doar pentru a fi închisă.

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului cercetează 35 de presupuşi torţionari din timpul regimului comunist. Numele foştilor angajaţi din închisori nu au fost făcute publice.