Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Corupția ține milioane de oameni în sărăcie - Klaus Iohannis

iohannis_1_presidency.jpg

Image source: 
presidency.ro

Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie, spune președintele Klaus Iohannis. Mesajul a venit cu ocazia zilei internaționale anticorupție.

Rămân alături de magistrații care conduc lupta anticorupție, transmite președintele Klaus Iohannis, într-un mesaj difuzat de Administrația Prezidențială de ”Ziua Internațională Anticorupție”.

”Corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuși să învingem acest flagel.

Susțin continuarea luptei anticorupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi.

Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, este mesajul președintelui Iohannis.