Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


OFICIAL: PSD cere amnistie și grațiere. Dragnea: Genunchii tari și patriotism

PSD-ALDE are obligația să repare nedreptățile. Nu mai ezitați – spune Liviu Dragnea cu referire la o ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere. 

Nu mă tem să vorbesc despre amnistie și grațiere. Nu mai ezitați! Hotărâți-vă când și dacă!... Nu știu când, nu știu cum, dar PSD și ALDE au această obligație, a transmis Liviu Dragnea, la Consiliul Național al PSD. 

Dragnea a ținut un discurs furibund, în care a atacat procurorii, multinaționalele, discriminarea la care ar fi supusă România în plan eruopean, dar și pe președintele României. Pentru că a declarat că România nu e pregătită pentru președinție UE, Liviu Dragnea a cerut ca pe numele acestuia să fie făcută o plângere pentru înaltă trădare. 

”Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nereptăţile care s-au întâmplat în Rmânia, toate abuzurle din Justişie, altfel decât prin amnistie sau graţiere, va avea susţinerea partidului. Dacă nu, nu mai exzitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile”, a afirmat Dragnea. 

A vorbit și premierul  Dăncilă  ”Au fost zle dificile, cu atacuri murdare, însă mi-am spus că, dacă dumneavoatră aveţi puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, şi noi trebuie să avem această forţă (…) Vreau să vă spun cu fermitate. Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”. 

in curs de editare