Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Liviu Dragnea muncește la garajul penitenciarului: “E un om puternic și se va adapta„

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea va contribui pe timpul șederii la Penitenciarul Rahova cu munca prestată la atelierul auto al închisorii, susține Codrin Ștefănescu,  fost secretar general al partidului și un apropiat al familiei. 

Liviu Dragnea e un om puternic și se va adapta. Am înțeles că acum așa cum e prevăzut în lege, că deținuții au dreptul să muncească, muncește la garajul auto. El fiind inginer, se va descurca. Sunt multe lucruri de făcut, dar nu știu să dau detalii”, a spus Codrin Ștefănescu, la postul tv Antena3.

Codrin Ștefănescu mai susține că Dragnea și-ar fi pierdut interesul pentru politică și că nici măcar nu ar urmări actualitatea la televizor:

„Trăiesc cu speranța că ce zice și face - adică nu se uită la televizor și nici pe presa politică, numai cărți tehnice, de istorie. Mi-a spus că nu se uită la televizor și face un lucru foarte bun. L-ar apuca disperarea și angoasa să vadă cum se schimbă oamenii de pe o zi pe alta. (...)"

Fostul lider PSD a fost condamnat la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. 

El își execută pedeapsă la Rahova și ar putea trece de la regim închis la semideschis, după ce va bifa o cincime din pedeapsă. În această situație însă, ar urma să fie transferat la un alt penitenciar, pentru că la Rahova nue xistă regim semideschis.