Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dincă, acuzat și de omor. DIICOT: Alexandra, omorâtă după ce a fost prinsă cu telefonul

diicot_poza.jpeg

Image source: 
DIICOT

Procurorul șef adjunct DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat, duminică seara, că a fost extinse cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă, pentru omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. 

Giorgiana Hossu a declarat că Gheorghe Dincă a mărturisit că ”la domiciliul său ar fi ucis-o pe minora de 15 pe care o răpise în sensul exploatării sexuale”. Procurorul a explicat că Alexandra ”nu a avut nicio șansă” în fața agresorului.

Giorgiana Hosu, Procurorul șef adjunct DIICOTProbe au fost găsite și în mașina lui Dincă, acestea recunoscându-și, de altfel, fapta. Hosu a spus că fata a fost ucisă în jurul orei 12, când a fost prinsă cu telefonul în mână.

Giorgiana Hosu, Procurorul șef adjunct DIICOTÎntrebată dacă această crimă a fost determinată de faptul că operatorul de la 112 a sunat-o înapoi pe Alexandra de nouă ori, procurorul a spus că e mai bine să nu se facă supoziții.

Giorgiana Hosu, Procurorul șef adjunct DIICOTPână acum, Gheorghe Dincă fusese cercetat pentru infracțiunile de viol și trafic de minori.