Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Antrenor din Liga a 2-a, ridicat de polițiști direct de la meci

marius_baciu_-_sursa_gsp.jpg

Marius Baciu
Sursa imaginii: 
gsp.ro

Antrenorul echipei de fotbal din Liga a 2-a Turris Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost reținut, miercuri, de trupele speciale DIAS, imediat după finalul partidei câștigate pe terenul celor de la FC Snagov.

Potrivit gsp.ro,, imediat după încheierea meciului Marius Baciu a fost preluat de forțele special, audiat într-o încpăere din incinta stadionului și apoi reținut.

Motivele reținerii nu sunt cunoscute dar, conform gsp.ro, Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. FRF, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent sume mari la pariuri.

Conform Digi24, DIICOT ar instrumenta un dosar privind o posibilă evaziune fiscală din jocuri la pariuri pe meciuri din Liga a 2-a.

Clubul Turris Turnu Măgurele este controlat de Valentin Dragnea, fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea, care ispășește acum o condamnare penală de trei ani și jumătate.

Turris Turnu Măgurele a promovat în această vară în Liga a 2-a, echipa fiind antrenată de Eric Linkar. Teleormănenii au avut un început de campionat foarte bun, câștigând primal opt partide. După prima înfrângere, în etapa a noua, Linkar a demisionat.

Marius Baciu, fost jucător al echipei Steaua București, ca și Eric Linkar, a venit la Turnu Măgurele după ce a antrenat un alt club de Liga a 2-a, Daco-Getica București. Clubul bucureștean, patronat de omul de afaceri Ilie Ciuclea, s-a retras din campionat, în mod surprinzător, în etapa a 13-a.