Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, rămâne în arest preventiv

miruna_pascu.jpg

Sursa imaginii: 
Inquam Photos/Octav Ganea

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, a decis, joi, Curtea de Apel Bucureşti .

Miruna Pascu a contestat decizia Tribunalului Bucureşti din 15 septembrie, prin care a fost arestată preventiv, însă nu a avut câştig de cauză la Curtea de Apel Bucureşti.

Ea este acuzată de DIICOT de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Miruna Pascu a ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii, scrie Agerpres.ro.

În dosar este cercetat şi tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu sunt în arest preventiv, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Tudor Duma, zis "Maru", îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.