Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Festivalul Lavandei la Târgu Jiu

lavanda.jpg

Image source: 
Facebook / Lavandinne Ana Neagu

Prima ediţie a Festivalului Lavandei din judeţul Gorj va avea loc marţi, 16 iunie, la Polata, municipiul Târgu Jiu, au anunţat, pe Facebook, organizatorii evenimentului citați de Agerpres.

"Ne propunem să începem o serie de acţiuni pentru sprijinirea antreprenorilor locali şi, profitând de frumuseţea lavandei înflorite, organizăm un eveniment deosebit, îmbinând muzica clasică cu frumuseţea locului. Ai simţit vreodată mirosul câmpurilor de lavandă? Oricare ar fi răspunsul, cel mai bine ar fi să nu rataţi o asemenea oportunitate. Vino la Polata în 16 iunie şi participă la prima ediţie a Festivalului Lavandei! Petrece o după-amiază minunată ascultând muzică bună, făcând fotografii într-un decor specific şi vizitând standurile cu produse naturale", se arată în postarea citată.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotary din Târgu Jiu în parteneriat cu Asociaţia pentru Democraţie Educaţie Respect şi Lavandinne.

Festivalul va începe la ora 18,00. Accesul este gratuit, dar se va face pe bază de invitaţie, numărul locurilor disponibile fiind limitat.