Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Incendiu de proporții la groapa de gunoi a Sighișoarei

incendiu.png

Sursa imaginii: 
AFP via rfi.fr

Autoritățile locale anunță că situația este sub control, dar recunosc că o schimbare a direcției vântului ar putea fi foarte periculoasă.

Bogdan Burghelea, viceprimarul orașului Sighișoara, spune că situația incendiului de la groapa de gunoi este controlată, iar șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a declarat că situația poate fi periculoasă, în funcție de direcția vântului.

Situația este sub control în ceea ce privește incendiul izbucnit, în această după-amiază, la groapa de gunoi din Sighișoara. Focul este aproape stins datorită pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara și a unei echipe venite de la Târgu-Mureș”, a scris, luni, pe Facebook, viceprimarul Sighișoarei.

Tot acesta spune că va discuta despre cauza izbucnirii incendiului și despre ceea ce este de făcut în continuare după ce vor fi trase concluziile de către specialiști.

Șeful Gărzii de Mediu, a mai declarat că în apropierea incendiului nu sunt locuințe, dar se ridică fum care se vede de la câțiva kilometri.