Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Campania naţională "Curăţăm România!"- Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor anunță strîngerea a peste 300 de tone de deşeuri.

pollution-g7e89f61f7_1920.jpg

Campania națională "Curăţăm România!", Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor anunță strîngerea a peste 300 de tone de deşeuri. Pe lângă ecologizare, campania mai vizează activități de educare a populației, dezvoltarea spiritului civic și de creştere a calităţii vieţii.
Sursa imaginii: 
https://pixabay.com/ro/photos/poluare-gunoi-ocean-plastic-4855507/

Campania naţională "Curăţăm România!". Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor anunță strîngerea a peste 300 de tone de deşeuri.

După primele două săptămâni de la debutul campaniei naţionale "Curăţăm România!", Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor anunță strîngerea a peste 300 de tone de deşeuri. Pe lângă ecologizare, campania mai vizează activități de educare a populației, dezvoltarea spiritului civic și de creştere a calităţii vieţii. Potrivit datelor centralizate de minister, Regia Naţională a Pădurilor Romsilva a colectat peste 130 de mii de kg de PET-uri, doze de aluminiu, plastic şi deşeuri menajere. O cantitate similară de deșeuri a fost colectată și de Administraţia Naţională Apele Române,
 iar Rezervaţia Biosferei Delta Dunării anunță că a strâns peste 16.mii de kg de plastic, sticlă, hârtie/carton şi metal.